Mommy’s old cardigan

IMG_6244

IMG_6243

IMG_6248

IMG_6245

IMG_6247

IMG_6242

IMG_6246

IMG_6249

Cardigan: Mommy’s/ Jacket,shoes,bag,earrings & trousers: Zara

Jee ensimmäinen kunnon postaus täällä uudessa osoitteessa. Paljon on vielä totuttavaa, mutta kyllä se tästä! Olimme eilen ottamassa Ilonan (onrooftop.blogspot.fi) kanssa kuvia Tuomiokirkon lähettyvillä. Tämä oli meidän ensimmäinen kerta ottamassa yhdessä kuvia ja tykkään itse kuvista kovasti. Päätin heittää äidin supervanhan neuleen päälle ja pitää asun mahdollisimman yksinkertaisena. Halusin silti jonkun ”it” jutun asuun ja hieman väriä – tähän sopi mainiosti joululomalla ostamat Zaran korvakorut. Ovathan nuo kengätkin aika söpöt.

// Yeei my first official post in this new address. It will take time to get use to this! Yesterday Ilona (onrooftop.blogspot.fi) took my outfit photos and this was our first time together taking photos. I love these photos a lot. I decided to put on my moms super old cardigan and keep the outfit as simple as possible. I still wanted something special to this outfit and I think that these earrings from Zara were just perfect. And those shoes are so cute also.

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s