Looking for a new home. . .

IMG_6409

. . . en minä, vaan nykyinen kamerani! Malli on Nikon D3100. Objektiivi, jonka kanssa kamera myydään, on 35mm ja tämä on mielestäni paljon parempi kuin se ”normaali” jonka kanssa tuon ostin. Pyyntöhinta on 340€ ja kuten kuvasta näkyy kamera on viininpunainen (tulee kyllä ikävä tuota väriä). Suunnitteilla olisi ostaa uusi kamera tällä viikolla (joku joka on ihan hituisen parempi videoiden kuvaamiseen), joten toivottavasti tuon saisi mahdollisimman nopeasti myytyä. Mukana tulee tietenkin kameralle oma laturin ja USB johto. Yhteyttä minuun saa täältä blogista tietenkin, mutta myös sähköpostin kautta: noraleino@gmail.com

// Sorry guys, I’m selling my camera so there’s really not much to translate 😦

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s