Lunchin’ with my love

IMG_6500

IMG_6501

IMG_6504

IMG_6505

IMG_6506

IMG_6502

IMG_6503

Blouse, jeans, shoes: Zara/ Jacket: DKNY/ Bag: Marc Jacobs/ Necklace: H&M

Olenpas ollut yllättävän reipas tänään! Aamulla luin hieman englantia (YO koetta varten). Tämän jälkeen suuntasin salille tekemään pikaisen treenin jonka jälkeen huomasinkin jo kiirehtiväni takaisin kotiin, jotta ehtisin ajoissa keskustaan takaisin. No enhän sitten ajoissa ehtinyt, mutta onneksi oltiin Elisan kanssa molemmat myöhässä! Kunnon kaverukset haha. Käytiin Blankossa ja sen jälkeen parissa kaupassa kiertelemässä. Söin jälleen Blankon supermaukasta kana-cashew wok(k)ia, nammm se ei petä ikinä! Ja sitten suuntasin kotiin, nopeasti pakkasin yökylätavarat, äiti pyysi meikkausapua joten hänet siinä meikkasin ja sitten menimme vielä äidin kanssa keskustaan josta tuli mukaan pari kivaa juttua! Voisin pistää niistä vaikka huomenna tänne jos teitä kiinnostaa? 

Pitäkää ihana ilta x

//  I’ve been surprisingly active today! In the morning I did some english assignments (for the finals). After this I went to gym to do a quick workout and after this I noticed that I had to rush back home so I could be back in the centrum on time (again). Well it turned out that I wasn’t on time but luckily Elisa was also late! Haha that’s so us. We went to Blanko (restaurant) and after this we went to few shops. I once again ate the, always delicious, chicken-cashew wok, yummm it never disappoints me! After this I headed home (again), packed my stuff for the sleepover. Mom asked some help with her makeup so I did that for her also and then me and mom went to centrum (AGAIN) and I found few nice things! I could do a post about them tomorrow if you’re interested?

Have a lovely evening x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s