Trying to make best of the sun

IMG_6576

IMG_6579

IMG_6580

Tänään oli viimeinen osa äidinkielen YO kokeesta eli se essee osa. Mielestäni se meni ihan hyvin, mutta en ole oikein ikinä ollut mikään luonteva kirjoittamisessa (ellei se ole jokin aihe josta olen kiinnostunut). Aamulla oli ihanaa herätä auringonpaisteeseen! Silloin kun kävin koulussa vielä normaalisti, oli aamut todella pimeitä. Perjantaina onkin englannin korotuksen vuoro ja maanantain viimeisen, ruotsin, vuoro.

En voi olla kirjoittamatta tätä tänne, mutta tuo uusi kamera on aivan järkyttävän hyvä! Oon todella tyytyväinen siihen.

// Today was the final part of my finnish A-levels, it was an essay. I think I did well but I’ve never been so good on writing essays (unless it’s something I’m passionate about). It was so wonderful to wake up in the morning and to see the sun shining. When I went normally to school about a month ago, the mornings were really grey and dark.

I can’t help myself and I just have to say this once more but my new camera is a real dream come true! I’m extremely pleased with it.

Nora

If you want to comment on this post – click the title! x

ps, onko meikkitutoriaali videoon minkään näköistä kiinnostusta teiltä? x 

 // ps, would you like me to do a makeup tutorial video or no? x

12 kommenttia artikkelissa “Trying to make best of the sun

 1. Jes kiva! Osaatko muuten sanoa, että kuinka isoksi sen Sonyn kameran puhelimeen laitettava kiinnitys ”venyy” ? Mulla on nimittäin iphone 6 + niin sopiiko se siihen ollenkaan? 😮

  Tykkää

 2. Moi! Olisiko mitenkään mahdollista, että tekisit postauksen vain sillä sun puhelimeen liitettävän Sony lens G kameran avulla? Olen mahdollisesti hankkimassa samaa kameraa, joten olisi enemmän kuin kiva nähdä vähän millaisia kuvia sillä tulee ja millainen ero sillä on esimerkiksi jos verrataan järkkärien / iphonen kuvien laatuun. Kiitos paljon jo etukäteen! 🙂

  Tykkää

 3. mistä kysymyksestä kirjoitit äikän esseekokeessa? tsemppiä loppuihin kirjoituksiin 🙂

  Tykkää

 4. Joo, ehdottomasti meikkitutoriaali! Sun videoiota on niiiin kiva katsoa 🙂 ja hei ootko lukenut paljon ruotsin kirjotuksiin? Mullakin on ne nimittäin maanantaina ja tuntuuu etten osaa mitään, kääks!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s