Outfit photos of this rainy day

IMG_6625 IMG_6626 IMG_6627IMG_6629 IMG_6628IMG_6631IMG_6630

Tänään on ollut jotenkin hirveän masentava päivä. Luulen, että se kaikki johtuu väsymyksestä ja tuosta inhottavasta säästä! Olisin halunnut ottaa kuvat tänään ulkona jossain kivassa paikassa, mutta tuuli olisi mitä todennäköisimmin pilannut kaikki kuvat. Päätin ottaa (varmaan ensimmäistä kertaa ikinä) asukuvat omassa huoneessani. Valaistuksen kanssa oli vähän ongelmia ja oli muutenkin jotenkin ruma olo (onko teillä ikinä tällaista? ettei vaan yhtään tekisi mieli katsoa omaa pärstää?) joten en halunnut hirveästi kuvia jossa kasvot näkyisi. Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä x

// I don’t know why but today has been a depressing day. I think it all comes down to this fatigue and that horrible weather! I wanted to take my outfit photos somewhere nice today but the wind would have ruined them most likely. So today I decided to take the photos in my room (probably for the first time ever). We had some problems with the lighting and I also felt kind of ugly today (do you ever have days like these? days when you’re just too annoyed to look at your own face?) so I didn’t want to show my face in most of the photos. I hope you guys have had a better day so far x

Nora

If you want to comment on this post – click the title! x

4 kommenttia artikkelissa “Outfit photos of this rainy day

  1. Voii :’) teit mun päivästä hieman paremman! Olet ihana kiitos x ja joo kyllä multa löytyt kans niitä päiviä lohduttoman monia (varsinkin talvisin kun on ihan kalpea)

    Tykkää

  2. Tiedän kyllä enemmän kuin hyvin tuon tunteen, kun joinain päivinä tuntuu, että näyttää ihan kamalalta vaikka mikään ei oikeastaan ole eri tavalla kuin yleensä eikä mitään oikein voi korjata, jotenkin lohdullista kuulla, että muillakin on niitä 😀 Mutta siis jos piristää: kauniilta näytät näissäkin kuvissa ja asu on yhtä ihana kuin yleensäkin – ihailen suunnattomasti sun pettämätöntä tyylitajua!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s