BEdesign

IMG_66631 IMG_6664

They have this stand also in matte black. These are designed for kids.

Hei ihanat! Tänään meillä oli kuvaamassa yksi BEdesignin perustajista heidän uusia tuotteitaan (linkki: http://www.bedesign.fi/). Heille on tullut, jo aikasempien ihanien tuotteiden lisäksi, lapsille sopivia tuotteita. Nämä vaaterekit ovat aivan järkyttävän suloiset niin kuin myös tuo uusi hylly (ensimmäinen kuva). Edestäpäin katsottuna rekki muodostaa jalkojen kanssa neliön muotoisen kuvion, mutta sivulta katsottuna rekki muuntautuu kolmion muotoiseksi. En ihan heti tätä älynnyt, mutta sitten yhtäkkiä se iski. Siisti idea! Heidän tuotteensa ovat ihanan yksinkertaisia ja heiltä löytyykin jo neljä-viisi tuotetta jotka voisin ottaa silmän räpäyksessä. Ehkä sitten omaan kotiin 🙂

// Hello you lovelies! Today we had one of the founders from BEdesign to shoot their new products in our house (link: http://www.bedesign.fi/). They have come up with new products designed for children in addition to their older beautiful products. These cloth stands are absolutely adorable and that new shelf (first pic) is also. When you look at the stand in front of it, the shape of it looks like a square. But when you look at it from the side, it looks like a triangle. I didn’t realize this immediately, but it came to me at some point. What a cool idea! Their products are simple and there are four to five different products I’ve been wanting to get and would have them in a heartbeat. Maybe when I move to my own place I can get them 🙂

Nora

If you want to comment on this post – click the title! x

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s