It’s finally Spring

IMG_6695

IMG_6698

IMG_6691

IMG_6697

IMG_6692

Desktop20

IMG_6696

IMG_6699

Jacket: H&M/ T-shirt: Weekday/ Leather pants & shoes: Zara/ Sunglasses: Asos

Vihdoin ja viimeinen voi sanoa, että kevät on tullut. Viimeisen viikon aikana aurinko on ollut esillä ihanan paljon. Ajattelin sen kunniaksi heittää ihanan blingbling jakun päälle ja pitää asun muuten yksinkertaisena! Huomenna olisi toiseksi viimeinen YO koe tiedossa, eli englannin korotus. Sen jälkeen onkin enää kaksi päivää opiskelua jäljellä ja sitten kaikki ohi. Tsemppiä kaikille abiturienteille! Pian saadaan ne lakit päähän x

// Finally I can say that the Spring has arrived. The sun has been shining a lot for the past week. To celebrate that I decided to put on this bling jacket and otherwise keep the outfit pretty simple! Tomorrow I have my second last matriculation examination test which is the reading comprehension of english. After that there’s only two days left of studying and then it’s all over. Good luck to all you seniors! Soon we’ll have our graduation hats on x

Nora

If you want to comment on this post – click the title! x

4 kommenttia artikkelissa “It’s finally Spring

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s