Print on print

IMG_6957 IMG_6958 IMG_6959 IMG_6960 IMG_6961jjjj IMG_6962 IMG_6963Top, shoes: Zara / Jacket: Gina Tricot / Bag: Monki / Hat: Minimum / Sunglasses: Komono

Olimme eilen ihanan Ilonan ( http://onrooftop.blogspot.fi/ ) kanssa ottamassa asukuvat keskustassa joen varrella. Onneksi sää oli tällä kertaa hieman parempi kuin viime kerralla. Tahdoin asuni olevan yksinkertainen, mutta innostuin yhtä artikkelia lukiessani (Elle lehdestä) eri printtien käytöstä. Siitä tähän asuun inspiraationi tuli. Tosin kyseisessä artikkelissa asut olivat asusteita ja alaosia myöten täynnä erikokoisia ja erivärisiä printtejä. Itse pidän ehkä aina tämän ”less is more” – linjan! Nyt salin ja superhyvän aterian jälkeen ajattelin rentoutua koirien kanssa meidän sohvalla suklaata syöden ja telkkua katsellen :’) Viettäkää ihana torstai x

// Yesterday lovely Ilona ( http://onrooftop.blogspot.fi/ ) and I took my outfit photos in the centrum of Turku. at the side of the river. Luckily the weather was a bit better this time than last. I wanted my outfit to be simple, but as I read this one article from the Elle magazine, I got inspired by all the prints they wrote about. Although the pictures in the article were full of different sizes and colors of prints, I like to go with my ”less is more” type of look! Now after today’s gym and super yummy dinner I’m going to relax with our dogs on our couch and eat some chocolate and watch TV :’) Have an awesome Thursday x

 If you want to comment on this post – click the title! x

 Nora

4 kommenttia artikkelissa “Print on print

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s