Busy Friday

IMG_7080

IMG_7081

IMG_7083

IMG_7085

IMG_7082

IMG_7086

IMG_7087

IMG_7084

IMG_7088

Otsikko kuvaa erittäin hyvin tätä perjantaita. Parin päivän kotona köllöttelyn jälkeen on ihanaa, kun on koko päiväksi jotain tekemistä. Tosin tänään se on tarkoittanut suurimmaksi osaksi eri ravintoloissa juoksentelua. Aamupäivästä menimme Minnan kanssa lounaalle Blankoon ja tämän jälkeen menimme Skanssiin kiertelemään parissa kaupassa. Enimmäkseen olimme kyllä Kicks myymälässä – meitä ei sinne pitäisi päästää haha! Molemmat sellaisia meikki-intoilijoita x) Kotiin päästessäni lähdimme taas pian ravintolaan, tällä kertaan Niskaan. Mona ja Joel ovat nyt muutaman päivän Turussa joten halusin mennä seuraksi, vaikka en syönyt mitään. Santeri ilmoitti päivällä, että hän haluaisi viedä minut illalla syömään. Joten kohta tämä tyttö tästä lähteekin jo kolmannen kerran tänään ravintolaan! Saa nähdä mistä hän on varannut pöydän – se on yllätys x)

// The title subscribes this day perfectly. After laying in home for the past few days it is nice to have something to do for the whole day. Although my day includes pretty much just running from a restaurant to another. Around midday me and Minna went to have lunch to Blanko and after this we went to Skanssi to go through couple of stores. We were mostly at the Kicks store – they shouldn’t allow us in there haha! We both are too excited about makeup x) After this I didn’t stay at home for that long. I went to this restaurant called Niska with my family. Mona and Joel are in Turku for few days so I wanted to join them although I didn’t eat anything. Santeri called me today and said that he wants to take me out for dinner this evening. So I’ll be soon leaving for third restaurant today! I can’t wait to see where he has made reservation – it’s a surprise x)

If you want to comment on this post – click the title! x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s