Untitled

IMG_7113

IMG_7112

IMG_7114

IMG_7110

IMG_7115

IMG_7111

Pää on kyllä lyönyt tänään ihan tyhjää eilisten abibileiden jälkeen. Menimme Santerin kanssa joskus 4 aikaan nukkumaan, joka on aika myöhään minulle jos ottaa huomioon etten juonut yhtään! Juhlissa oli yllättävän mukavaa myös. Terkut ihastuttavalle Jasminille joka tuli moikkaamaan. Aina kun joku teistä lukijoista tulee moikkaamaan, se on kyllä varmasti sen päivän kohokohta. Haha miettisin äskeistä lausetta varmaan joku 7min ja silti siitä tuli noin huono x) Pitäisi melkeen mennä päikkäreille!

// I’ve been so exhausted today after yesterday’s party for seniors. Me and Santeri went to bed around 4AM which is pretty late for me if you consider the fact that I didn’t drink at all! The party was surprisingly nice actually! And greetings to the lovely Jasmin who came and said hi to me. Whenever one of you readers come and say hi to me, it’s always that day’s highlight.

If you want to comment on this post – click the title! x

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Untitled

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s