Inspiration part 285768

4

3

2

1

pictures from my tumblr: dreamitloveitearnit.tumblr.com

Nyt taas pukkaa muutama inpiskollaasi. Santeri tuli todella kipeäksi viime viikonloppuna ja siinä samalla kun häntä hoivasin niin tietenkin tulin myös kipeäksi. Ollaan vain maattu ihan kuolleina sängyssä ja sohvalla nämä viimeiset kolme päivää. Nyt pitäisi jaksaa lähteä viemään muutama työhakemus! Toivottavasti olette pysyneet terveinä x

// So here is few inspo collages. Santeri got really sick last weekend and while I was taking care of him of course I became sick too. We’ve been just lying in bed and on the sofa for these past three days. I should get some energy so that I can take few job applications! I hope you’ve managed to stay healthy x

If you want to comment on this post – click the title! x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s