Everyday randoms

IMG_7318

IMG_7320

IMG_7317

IMG_7321

IMG_7319

IMG_7322

Minulla oli koko viikonlopun ajan ihan veto pois. En laittanut mitään herätystä täksi aamuksi, jotta saisin niin paljon unta kuin mahdollista. Se ei näköjään auttanut; olen ollut koko päivän ihan superväsynyt ja ei ole ollut energiaa tehdä mitään. Olisin tosin halunnut ottaa asukuvia, mutta tuo iki-ihana räntäsade pilasi kaiken 😦 Toivottavasti huomenna olisi parempi sää. Ainakin suunnitelmissa olisi nyt vihdoin ja viimein kuvata se Q&A video S:n kanssa!

// I was so exhausted for the past weekend. I didn’t put any alarm for this morning so that I could get enough sleep. Obviously it didn’t  help; I’ve been exhausted today also and I haven’t had the energy to do anything. I would’ve wanted to take outfit pics but that freakin’ rain ruined it for me 😦 I wish the weather would be better tomorrow. Me and S should film the Q&A video tomorrow, finally!

If you want to comment on this post – click the title! x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s