Completely in love

IMG_7399

IMG_7400

IMG_7401

IMG_7403

IMG_7402

IMG_7404

IMG_7405

Jos ette ole vielä kuulleet Turun keskustassa sijaitsevasta Day Spa hoitola Ravensarasta niin kyllä nyt on jo korkea aika! Heidän liikkeensä sijaitsee Aurajoen varrella ja hoitola on kuin pieni pala unelmaa heti sisäänastuessa. Olin onnekas kun sain ilmaisen kokeilun heidän – super rentouttavan ja ylellisen tuntuisen – kokovartalon ihonkuorinnasta! Siihen hoitoon kuului siis kuorinta ja sen jälkeen koko iholle valellaan ihanan pehmeää hoitavaa ainetta (en muista tarkalleen nimeä, mutta se koostumus on ainakin muistaakseni savipohjainen). Ja tämän aineen annetaan imeytyä ihoon parisenkymmentä minuuttia ja sitten marssitaankin suihkuun sen huuhteluun. Se on aivan täydellinen pikainen rentoutumiskeino esim. stressaavan päivän päätteeksi tai ennen suihkurusketuksen (jota heillä on myös tarjolla) ottamista todella hyvä vaihtoehto. Itse olin ihan myyty ja olin ihan pökerryksissäkin, kun oli niin rentoutunut olo. Iho jäi samettisen pehmeäksi ja tuoksui ihan liiankin hyvältä. En olisi millään halunnut mennä tänään suihkuun. Kaikki hoidot ovat mielestäni myös oiva lahjaidea esimerkiksi kaverille tai vaikkapa äiti-tytär hetkiin.

Palvelu on mielestäni kympin arvoinen ja hoitola on mielestäni pala taivasta maan päällä. En osaa kuvailla sitä muulla tavoin. Tästä pääsette katsomaan heidän kotisivujaan ja monia muita hoitomuotoja: http://www.ravensara.fi/

// If you haven’t yet heard about this Day Spa called Ravensara in the centrum of Turku, now it’s high time for that! Their store is located beside the river Aura and the salon is a little piece of heaven when you step in. I was lucky enough to get to try their – super relaxing and it felt also luxurious – whole body peeling treatment! So it included the peeling part and after that they put this really soft attending material ( I can’t remember the exact name of it, but the texture was muddy). And this material will stay on for about twenty minutes or so, so that it will absorb into your skin. And after this you go to the shower to wash it off. It’s just this perfect way to, for example, in the end of a stressful day or before you go and get a spray tan (they also do those). I think this really suits before that spray tan thing. I absolutely fell in love and I felt almost a bit dizzy after it because I was just so relaxed. And my skin felt velvety soft and it smelled almost too good. I really didn’t want to shower today because I didn’t want it to go away. Good choice of gift for example for your friends or when it’s mother-daughter time!

And to my mind the service deserves an A+ and their spa is just a piece of heaven on earth. There is no other way to describe it. Here you get to see their website and to observe their many other treatment choices: http://www.ravensara.fi/

If you want to comment on this post – click the title!

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Completely in love

  1. Moikka! Mistä tilaat noita meikkejä netistä? Katsoin tota tutoriaalii ja siel oli pari semmoista mitä voisin itsekkin haluta tilata:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s