Lovely Saturday

uh

vacay

decor

Photos from my pinterest: noraleino

Onpas ollut ihanan rentouttava launtai. Heräsin ”aikaisin” aamulla, söin hyvän aamupalan ja sitten suunnattiinkin äidin ja isän kanssa keskustaan. Oli myös ihana piristys nähdä pitkästä aikaa hyvää kaveria Zarassa. Pienet juttutuokiot vanhojen ystävien kanssa piristävät kummasti! Nyt kotiin päästyäni aloin selailemaan pitkästä aikaa pinterestiä ja olihan sitten pakko tehdä taas tällainen postaus haha!

// I’ve had a lovely relaxing Saturday. I woke up ”early”, ate a good breakfast and after that mom,dad and me went to centrum. I also cheered up when I met an old lovely friend of mine at Zara. Brief chatting sessions with old friends cheers surprisingly much! Now after we got back home I started to go through my pinterest account and of course I had to make a post like this haha!

Nora 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s