Back to basics

IMG_7522

IMG_7523

IMG_7524

Tässä on eiliseltä, noin kahden minuutin kiireessä, otetut asukuvat. Minun piti tehdä jo eilen postaus, mutta sain alkuillasta ehkäpä elämäni kamalimman migreenikohtauksen. Meinasin oksentaa ja lääkäriinkin lähtö oli lähellä. Sain onneksi nukuttua pari tuntia illalla ja se helpotti todella paljon. Aamulla olo oli jo normaali ja pääsin onneksi salille.

Toivottavasti säät tästä paranisivat ettei aina tarvitsisi ottaa tuossa käytävällä näitä asukuvia, vähän tylsistyttää jo! Onko teilä jotain postaustoiveita? Otan niitä aina ilomielin vastaan 🙂 My day- video pitäisi tässä kuvata joku päivä. Siis sellaisena päivänä, että on jotain tekemistä etten kuvaa vain itseäni makoilemassa sohvalla ja katsomassa videoita YouTubessa ja sarjoja Netflixissä haha!

// Here is yesterday’s, taken in two minutes because of a hurry, outfit photos. I was supposed to do a post yesterday but I had like the worst migraine ever in the early evening. I almost threw up and we almost went to the hospital because of that. Luckily I got some sleep for a few hours during the evening and it really made me feel a lot better. In the morning I felt normal and I got to go to the gym.

I’m really hoping that the weather could get a bit better so that I wouldn’t always have to take my outfit photos in that aisle, I’m bored of it! Do you guys have any suggestions for my posts? I’m always happy to get them 🙂 I should do a My day- video near in the future. I mean on a day when I’m not just lying in the couch and watching videos from YouTube or series from Netflix haha!
Nora

8 kommenttia artikkelissa “Back to basics

  1. Hei mul tuli mielee ku oon sun blogista nähny et oot suömy sushia ka oon täs koht menos hanko sushiin ekaa kertaa ni mitä sushia suosittelisit & mikä on se sushi mis on kalaa ja riisiä ja niit rullia (sil leväl ja seesamil) kiiitos etukäte

    Tykkää

  2. Videoista tykkään kans!! Kiva ois esim videona tai kuvina jossa esittelisit lemppari vaatteet (arki,juhla ym.) tai ihan asukokonaisuuksina lempparit 😊 taikka sitten videolla sen kun valkkaat seuraavan päivän asun ja silleen ettet ois miettiny ennakkoo mitä pukisit vaan et sillon kattelisit ja miettisit outfittii ym 😄

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s