The one with the furry bag

IMG_7578

IMG_7577

IMG_7574

IMG_7575

IMG_7579

IMG_7573

IMG_7576

Cardigan: B. Young/ Shoes, jeans & coat: Zara/ Sunglasses: Asos/ Bag: River Island

Jos olette katsoneet Frendejä niin kyseinen otsikko voi kuulostaa tutulta. Olen alkanut katsomaan, ensimmäistä kertaa elämäni aikana, jotakin sarjaa Netflixistä. Monet ystäväni ovat tehneet tätä jo kauan eivätkä pysty olla puhumatta heidän katsomista sarjoistaan. En ole itse ikinä pitänyt ajatuksesta jolloin olisin itse malttamattomana ”joko pääsee katsomaan? no joko jo?” pisin päivää. Mutta nyt minä ja S olemme alkaneet katsoa Frendejä. Niistä olen pitänyt aina ja se on ohjelma jota jaksan katsoa. Tämä on myös ensimmäinen sarja jota olen ikinä alkanut katsomaan alusta ja aion myös katsoa tällä kertaa loppuukin! En kyllä usko, että aion jatkaa sarjojen katselemista kun tuo on ohi, mutta sen näkee sitten myöhemmin.

Katsotteko te joitakin sarjoja Netflixissä? Siellä tuntuu olevan aika huono valikoima (paitsi Frendit).

// If you’ve been watching the show Friends, that title might sound a bit familiar. I’ve started, for the first time in my life, to watch some series on Netflix. Many of my friends have done this for a long time and they simple aren’t able to stop talking about the series they’re watching. I’ve never liked the thought of when I’d be thinking ”can I watch it already? oh come on when?” during the day. But now me and S have started to watch the Friends. I’ve always liked that show and it’s something I have interest to watch. This is also the first show/series ever which I’ve started to watch from the beginning and will watch till the end! But I don’t think I’m going to watch any other series when we’re finished with this one, but that’s something I will know later.

Are you watching any series on Netflix? I think the selection is quite bad on there (besides Friends).

If you want to comment on this post – click the title!

Nora

4 kommenttia artikkelissa “The one with the furry bag

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s