8 kommenttia artikkelissa “Hint!

  1. Hei kiitos paljon vinkistä, käytiin siellä ja tulihan sieltä pari löytöä mukaan ja halvalla!! Tosi kivoja takkeja oli mut ei ollu sen enempää sit käteistä mukana:) ilmota toki uudelleenkin jos kuulet tommosista tääl turussa päin 🙂

    Tykkää

  2. Moikka! Ei liity aiheeseen, mutta muistaakseni sulla ei ollut vielä kesätöitä? Huomasin, että iltalehti etsii työntekijää nimikkeelle ’muodin ja kauneuden monimediatoimittaja’, tuli heti sut mieleen kun oot puhunu, että ton tyylinen työ vois olla sun unelma ja täytit pitkälti ne kriteerit, mitä siinä ilmotuksessa sanottiin! http://www.almamedia.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#muodin-ja-kauneuden-monimediatoimittaja-il-mediaan tossa vielä linkki jos kiinnostuit haha:D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s