Busyyyh

IMG_7742 IMG_7738 IMG_7743 IMG_7739 IMG_7737 IMG_7744 IMG_7740 IMG_7741

Hei ihanat! Olen ollut tällä viikolla yllättävän kiireinen, mikä on aika erikoista. Salilla on tullut käytyä, kavereita olen nähnyt pitkästä aikaa, eilen kävin Salossakin piipahtamassa ja kotona ollut jonkin verran tekemistä! Kaikki tällaiset pikkujutut päivien aikana keräävät niitä askareita ja aiheuttavat kiirettä. Olen näiden viimeisten 48 tuntien aikanakin ihan unohtanut instagramin olemassaolon – mikä on todella epätavallista minulta. Nämä kiireet helpottavat lauantaihin mennessä joten sitten tahti taas vähän hidastuu 🙂 Ja enää n. 5 viikkoa lakkiaisiinkin! JEE!

// Hey lovelies! I’ve been surprisingly busy this week which is quite strange. I’ve been to gym, I’ve seen some of my friends after a long time, I wen to this city called Salo yesterday and I’ve had some stuff to do at home too! All these little things during the days just pile up and cause some rush. For these past 48 hours I’ve completely forgot the existence of instagram – which is really unordinary from me. Luckily this rush will slow down by Saturday 🙂 And only five weeks left for graduation! YEI!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s