Glitter night

IMG_7979

IMG_7984

IMG_7982

IMG_7983

11

IMG_7985

I bought this one ^ ! Perfect for summer 

Kävimme tämän viikon tiistaina Saran kanssa Salossa piipahtamassa. Kyseessä oli bloggaajien yksityistilaisuus salon Glitterissä ja saimme tutustua Kenzan ja Glitterin yhteistyön tuloksiin. Saimme testata mm. erilaisia kampauksia ja väliaikaisia tatuointeja, joita Glitterissä myydään. Itselläni oli todella hauskaa, olisipa tapahtuma vain ollut lähempänä 🙂

// Me and Sara went to Salo this week’s Tuesday. We went to this private event for bloggers which was held in Glitter store in Salo. There we had the opportunity to get to know the results of the blogger Kenza Zouiten’s and Glitter’s cooperation. We got to test out different hair styles and these temporary tattoos that Glitter sells. I had a blast, I only wish it would’ve been closer to where I live 🙂

Nora

5 kommenttia artikkelissa “Glitter night

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s