Surprise party

IMG_8027

IMG_8031

IMG_8029

IMG_8028

ef

My outfit is from Zara

IMG_8033

Viime viikon perjantaina pidimme ystävien kesken rakkaalle Lindallemme yllätyssynttärit. Hänen oli aikomus pitää meille juhlat lauantaina, mutta ehtisimme ensin :p Juhlat olivat hauskimmat pitkään aikaan! x 

Olen ollut kyllä perjantaista saakka jossakin ihme koomassa ja olen ollut todella hiljainen ja en ole jaksanut hirveästi käyttää sosiaalista mediaa tai kirjoitella tänne blogiin. Kyllä tämä vaihe lähtee pian pois 🙂

// We held a surprise birthday party to our lovely friend Linda last Friday. She was going to throw us her birthday party on the following Saturday, but we did it first :p The party was one of the greatest I’ve been for a while! x

I’ve been in this weird sort of coma since last Friday and I’ve also been really quiet. I also haven’t had the energy to do anything with social media or to write any posts to here, in my blog. But this phase will be over soon 🙂
Nora

4 kommenttia artikkelissa “Surprise party

  1. Hahaha! Mul on iha sama homma! Heräsin niiku tänää vast henkiin 😁 mut ihanat pippalot oli ja ihana nähä suaki!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s