Lovin’ my boyfriend’s clothes

IMG_8109

IMG_8112

IMG_8110

IMG_8111

Desktop21

IMG_8114

IMG_8113

Jacket: Santeri’s

Jeans, top & shoes: Zara

Bag: Asos

Necklace: Brandy & Melville

Bracelets: Pull & Bear & Filippa K

IMG_8115

IMG_8116

Made some yummy salad

Olen siis tässä parin päivän sisällä rakastanut S:n muutamaan vaatteeseen, lempparini on tällä hetkellä näissä kuvissa näkyvä takki. Takin päälle laittamisen jälkeen on tullut kauhea hinku ostaa omaksi saman värinen – ohut – takki kesäksi. Minä ja S itseasiassa omistamme yhteisen vaatteenkin. Kesällä, kun olimme Virossa, ostimme puoliksi erään villapaidan joka on minulle sellainen ’boyfriend’ tyylinen eli vähän iso ja sellainen ihanan rento. S:lle se on toisaalta juuri sopivan kokoinen. Hänellä on se itseasiassa päälläkin tuossa yllä näkyvässä kuvassa (harmaa neule) :p Aika fiksu ostos, etten itse sanoisi.

Lähdemme huomenna S:n kanssa käymään Helsingissä päiväksi. Ajattelin samalla tehdä sen ’My day – videon’. Saa nähdä jos siitä tulee mitään. Herään aika aikaisin joten jutun laatu olisi taas sellaista ”face palm” tyylistä x)

// So in these couple of days I’ve absolutely fallen in love with S’s few clothes and my favorite one is the jacket which you saw on the photos above. Ever since I tried it on I really got the urge to go and buy a similar colored one for myself – a thin jacket – for the summer. Me and S actually own a piece of clothing which we bought 50/50, while we were in Estonia last summer. For me it’s this ’boyfriend’ styled – a bit bigger and so comfy. For S, instead, it fits perfectly. It’s not too tight for him or anything. He’s actually wearing it on the pictures above (the grey cardigan) :p Quite a smart purchase if I may say it myself.

Me and S are going to Helsinki tomorrow for a day. I thought I could do the ’My day – video’ also. But we’ll see if that’s going to work out. I’m going to get up early so I think the things I’m going to say might be just that ”face palm” sort of stuff x)

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Lovin’ my boyfriend’s clothes

  1. siis tarkoitin ihan sanaa ’poikaystävän’ niin kyllä kääntäjä ainakin oikein näyttää ja koko perhekin sanoo, että oikein on niin? 😮 mutta joo kiitos! 🙂

    Tykkää

  2. jos itse tavutit ton boyfriend sanan ni en suosittele tavuttamaan englantilaisia sanoja. Ne ei taivu samalla tavalla kun suomessa nii ei kannata alkaa arvailemaan!:) en ilkeyttä kommentoi vaan koulussa sanottii kun aina kaikki tavutti sanoja väärin
    😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s