Messy hair & baby pink on a rainy day

IMG_8198

IMG_8194

IMG_8192

IMG_8195

IMG_8197

IMG_8191

IMG_8200

IMG_8201

IMG_8193

IMG_8196

Cardigan, clutch, jeans & shoes: Zara

Jacket: Gina Tricot

Hei ihanat! ”löysin” pari päivää sitten aivan ihanan paikan ottaa kuvia. Vähän surettaa, että tällä kerralla oli harmaa ja hieman sateinen ilma. Toivottavasti sää on hieman parempi tulevilla kerroilla. Kuvat on otettu erään kirkon luota, jonka ohi ajan kirjaimellisesti joka päivä. Olen aina tiedostanut sen olemassaolon ja sen kuinka ihanalta se näyttää, mutta vasta yksi päivä – pari viikkoa sitten – älysin että siellähän voisi ottaa kuviakin! Näin siis periaatteessa ”löysin” sen haha. Ja plaah ärsyttää kyllä noi hiukset kaikissa kuvissa! Tänään oli ”extreme bad hair day”. . . Toivottavasti teillä on ollut ihana päivä x

// Hi lovelies! Few days ago I ”found” this perfect place to take pictures at. I’m a bit saddened by the fact that today’s weather was gloomy and rainy. I hope the weather will be better when we’ll go there again in the future. These photos were taken in front of this lovely church and I drive by that church literally every single day. I’ve always acknowledged that it’s there and how pretty it looks but it wasn’t until few weeks back when I realized the fact that I can take pictures there! So this is the way I sort of ”found” it haha. And gooosh, I’m so annoyed by my hair in all of those pictures! I had like this ”extreme bad hair day”. . . I hope you all have had a wonderful day x

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Messy hair & baby pink on a rainy day

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s