Today’s snapshots

IMG_8231

IMG_8235

IMG_8232

IMG_8236

Happy Mother's Day

IMG_8237

Aika turhauttavaa, että viime viikolla luvattiin +20 astetta täksi viikoksi ja tähän mennessä koko viikon on satanut ja ollut maksimissaan +10. . . Noh, ehkäpä ne ennustukset osuu ensi viikolla oikeaan. Olin tänään ”reipas” ja heräsin ”aikaisin” aamulla salia varten. Salin jälkeen käytiin Minnan kanssa nopeasti Skanssissa ”kahvilla” (aka limuilla) ja pakkohan siinä oli Kicksissä käydä! Kotiin päästyäni tein minulle ja S:lle tortilloja. Huomiselle onkin jo aika paljon tekemistä joten kai sitä on ”pakko” tästä mennä lepäämään sitä varten. Viettäkää ihana päivä x

// It’s pretty frustrating that it was promised last week that this week’s weather would be at least +20°C and clear. But so far the weather has been rainy and +10°C at max. . . Well, maybe they are right about weather next week. So today I was ”energetic” and got up ”early” for gym. After gym, me and Minna went to this shopping mall called Skanssi for a cup of ”coffee” (aka for sodas) and of course we had to visit the Kicks shop! And when I got home I made some tortillas for me and S. I have a lot to do tomorrow so I guess I ”have” to get some rest now. Have a lovely day x
Nora

2 kommenttia artikkelissa “Today’s snapshots

  1. ABH on parempia 🙂 Nudiekin on hyvä, muttei kumminkaan niin hyvä 🙂 Nudiella hintaa oli n. 18€ jos oikein muistan ja ABH on n. 40€ ellei enemmänkin! Hinnatkin kertovat jo jonkin verran laadusta 🙂

    Tykkää

  2. Mitä mieltä oot tosta Nudie paletista? Onko laatu yhtähyvä tai verrattavissa ABH paletteihin?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s