1st of May

IMG_8331

IMG_8333

IMG_8332

IMG_8330

IMG_8334

Few pictures from my phone down below:

IMG_8275

IMG_8290

IMG_8324

Nyt on vaput suurimmaksi osaksi juhlittu. Kävimme eilen S:n kanssa – perinteisesti – vapputorilla hakemassa vappupallon ja hattaraa. Yleensä vappuaattona tori on ollut täynnä ihmisiä, mutta eilen tori oli ihmeellisen tyhjä. Tämä saattoi tosin johtua siitä, että olimme aika aikaisin siellä ja monet olivat vielä töissä. Myös sää oli aika tylsä. Illalla menimme sitten ystävän luokse juhlimaan ja meidän oli tarkoitus lähteä baariin, mutta ei kukaan sitten lähtenytkään haha (itse olin ihan kuolemanväsynyt ja baareihin oli kuulemma tunnin jonotukset ja taksia oli mahdoton saada). Tänään illalla olisi tiedossa jääkiekon MM kisojen katselua ja grillausta kavereiden kesken. Olisi kiva kuulla miten te vietitte vappua!(?) Viettäkää ihana päivä x

// Now I’m pretty much done with celebrating the first of May. Yesterday me and S went to market to get a first of May balloon and some cotton candy – this is something we do every year. Normally the market has been filled with people but yesterday it was quite empty. Although we went there pretty early and most of the people were still working and the weather wasn’t so good either. In the evening we went to our friend’s home to celebrate, and we were supposed to go to the bar but in the end nobody left haha ( I myself was dead tired and we heard that you’d have to line for an hour to get inside + taxi was impossible to get). Today we’re going watch some hockey’s WC with some friends and do some grilling. Have a wonderful day x


Nora

2 kommenttia artikkelissa “1st of May

  1. Me vietettiin vappua kanssa grillaillen ja juhlien kaveriporukalla. Oli tosi kiva sää ja paisto aurinko ni voitiin olla ulkona. Vitsit oot kyl kaunis ja sun asut on superihania!! *.*

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s