For you

IMG_8370

IMG_8364

IMG_8365

IMG_8367

IMG_8366

IMG_8369

Nyt on hyviä uutisia teille rakkaille lukijoilleni! Sain tuossa n. viikko sitten viestiä, että olisinko kiinnostunut tulemaan kynsien geelaukseen – ilmaiseksi. Olin tietenkin aivan innoissani, koska jatkuva kynsien lakkaaminen ja niiden pois ottaminen on yhtä tuskaa (ainakin omasta mielestäni)!! Ehtona oli siis se, että kirjoittelen heidän yrityksestään tänne blogin puolelle. Tämän teen enemmän kuin mielelläni. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja minulle ei tullut missään vaiheessa tylsää. Kynteni teki ihana nuori nainen nimeltä Heli. Ja tästä siihen hyvään uutiseen: lukijani saavat toukokuun ajan -10% kaikista heidän hoidoistaan kunhan mainitsette AIKAA VARATESSA, että luet minun blogiani. Tämä on ihan ensimmäinen kunnon ”yhteistyö” kenenkään kanssa ja olen tästä todella innoissani 🙂 Itse innostuin tuosta kynsien geelauksesta, koska silloin ei tarvitse murehtia siitä jatkuvasta lakkauksesta ja värejä oli enemmän kuin tarpeeksi mistä valita (sellainen yksi juttu vähemmän murehdettavaksi kun kesä tulee).

Tästä pääsette heidän nettisivuilleen: http://www.foryou.fi/ ! Ei kun aikoja varailemaan? 😉

Nora

2 kommenttia artikkelissa “For you

  1. heeei mistä ne sun ihanat korvikset mahtaa olla joissa kolmiosta roikkuu jotain ketjuja?? 🙂 ne jotka sulla on ainakin viimesimmässä meikkivideossa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s