Light colors

1!

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here

2!

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here

3!

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here

Ajattelin toooodella pitkästä aikaa tehdä tämän tyylisen postauksen. Kaikki vaatteet ovat Topshopilta ja olen viime aikoina alkanut tykkäämään todella paljon hieman vaaleammista väreistä ja jopa vaatteista joissa on väriä. Ennen olen ollut todella mustien ja harmaiden vaatteiden kantaja, mutta ainakin itsestäni tuntuu siltä, että oma tyylini alkaa muotoutua uudelleen. En malta odottaa tulevaa kesäreissua Tukholmaan Rosan kanssa. Laskemme jo molemmat (aka minä lasken ja ilmoitan sitten Rosalle joka hihkuu onnesta kanssani) päiviä siihen. Sitä ennen on vielä ylppäritkin, JEE!

Onko teillä postausehdotuksia? / mitä pidätte blogin uudesta ulkonäöstä?

// So I thought, after a looooong time, it would be nice to do a post of this kind. All of the clothes are from Topshop and lately I’ve started to like clothes that are light colored or even some clothes that are colorful. Usually I’ve dressed mostly in black / grey clothes and I’m starting to feel that my style is going to change a bit. I can’t wait for the upcoming trip to Stockholm this summer with Rosa. We are already counting (aka I’m counting and then I let Rosa know how many days are left and then we ”celebrate” it together) days for that trip. I even have my graduation before that, YEE! 


Do you have any suggestions to my posts? / Do you like the new outlook of my blog?


Nora

6 kommenttia artikkelissa “Light colors

 1. Eeei ole :p Minusta tuntuu, että se on tullut tässä viimeisen puolen vuoden aikana eikä minulla ole mitään hajua miten se on tullut haha!! :’)

  Tykkää

 2. Hmm. . . ABH paleteissa meni n. 2vkoa jos oikein muistelen! Mielestäni aina siinä ’chekcoutissa’ lukee kuinka monta ”business” päivää menee kunnes paketti saapuu 🙂 Oih mullakin on vielä testailut kesken, TSEMPPIÄ!

  Tykkää

 3. Hei tää on nyt ihan ohi aiheen, mut kun oot tilaillu niitä luomiväripaljetteja mistä millonkin niin osaatko arvioida kuinka kauan niis kestää tulla? Vai olisko sulla ehdottaa jotai kaupast saatavaa paljettia? Ylppäreiksi ois meikkitestailut meneillään 😀 kiitos jo etukäteen vastauksesta 🙂

  Tykkää

 4. Onko sulla aina ollut näin aikuismainen tyyli? (Tulipas ilkeän kuulosesti mutta en osannut muotoilla sitä muuten oikein) Tai itsellä käy mielessä aina että olisi kiva pukeutua vähän elegantimmin tai ”aikuismaisemmin”, mutta en aina kehtaa 😀 Miten löysit oman tyylisi, että tuliko se pikkuhiljaa vai teitkö jonkun ison muutoksen?

  Tykkää

 5. Hmm… pitää katsoa! En oikein tykkää valita ihmisiä silleen että kenestä tekisin ja kenestä en, jos ymmärrät mitä tarkoitan? :p

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s