All white

IMG_8495

IMG_8496

IMG_8497

IMG_8494

IMG_8498

Jacket: Fransa / Top: Weekday / Jeans, scarf, bag & shoes: Zara / Hat: Minimum

Haha ette voi kuvitella sitä ärsytyksen määrää jonka tänään koin! Kuvailin tuossa aamulla hieman uutta meikkitutoriaalia ja minulla oli kirjaimellisesti kolme pientä juttua jäljellä, että olisin saanut meikin valmiiksi. Yhtäkkiä huomaan, että näyttöön tulee ilmoitus: ”kortti täynnä”. Tätä ei ole oikeasti ikinä tapahtunut. Korttini tilavuus on niin suuri ettei minulle ole tullut sitä ilmoitusta, vaikka olen kuvannut paljon pidempiäkin aikoja kuin mitä tänään kuvasin. Noh, siinä sitten kävin ostamassa uuden kortin ja sitä yritin laittaa kameraan sisään kunnes huomasin, että siellä on pieni osa jäänyt jumiin vanhasta kortista. Siinä hetken yritin sitten kalastella sitä sieltä pois neulan ja kännykän taskulampun avulla. Onneksi sain sen pois ja nyt on uusi ja parempi kortti valmiina kuvauksiin. Huomenna on siis uusi yritys meikin kuvaamiseen joten yritän saada sen videon tänne blogin puolelle siis niin pian kuin mahdollista 🙂

Tässä on nyt kumminkin parin viikon takaa yksi asu, jonka unohdin postata (hupsii). Pidän todella paljon tuosta koko valkoisesta asusta yhdistettynä ruskeaan huiviin ja hattuun! Ja jep; tällä kertaa koko valkoinen – ei musta!

// Haha you don’t have any idea how annoyed I was today! Today morning I was filming my new makeup tutorial and I literally had three small steps left to finishing my makeup. All of a sudden I notice that my camera has this little notice on the screen saying: ”memory full”. This has literally never happened before. My camera’s card’s capacity is so big that I’ve never had this problem before, even though I would have filmed for a much longer time on previous times. Well, I went to get a new card and when I was trying to put it in to the camera it wouldn’t go. And that’s when I noticed that there was some sort of a piece from my previous card. I tried to get it out of there for a while with the help of a needle and flashlight. Luckily I got it out and now I have new and better one ready to film! So tomorrow I will try to film the tutorial again and I will try to get that video – here on the blog – as soon as possible 🙂

But anyway here’s a outfit from few weeks back – I forgot to post this (oops). I really like the all white outfit combined with that brown scarf and hat! And yep; this time it’s all white – not black!

Nora

6 kommenttia artikkelissa “All white

  1. Ostin sen tuossa viime vuoden lopulla tai ihan tän vuoden alussa, enkä oo oikeen nähnyt niitä nyt keväällä ollenkaan 😦 ja olisikohan ollu joku 20€(?) en muista yhtään 😦

    Tykkää

  2. Äää toi huivi!! Mahtaisko niitä olla siellä vielä vai koska olet ostanut? 🙂 paljonko oli hintaa?

    Tykkää

  3. RAKASTAN tuota asua *.* sun tyyli on jotenkin vaan niiin ihana😍 Olisko mahdollista että aloitat vlogaamisen?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s