Pop Å & Street Food Carnival

IMG_8502

IMG_8506

IMG_8508

IMG_8507

IMG_8503

IMG_8509

IMG_8504

IMG_8505

IMG_8510

IMG_8478

Hei ihanat! Täytyy kyllä tähän ihan ekaksi hehkuttaa, että kuinka ihanaa oli herätä ja huomata kuinka aurinko paistoi ulkona. Nämä pari viimeistä päivää ovat olleet niin sateisia ja harmaita. . .  En itse ole vielä ollut ulkona tänään, mutta lähden pian keskustaan niin saa nähdä kuinka lämmin on. Luulisi jo toukokuussa olevan lämmintä(?).

Mutta nyt siis itse asiaan; toivottavasti muistatte talvena tehdyn postauksen sellaisesta pop up kaupasta kuin Pop Å. Pop Å on lifestyle konsepti joka yhdistää kodin ja kaupan. Voin jo kuvitella kuinka paljon tavaroita tulen heiltä ostamaan, kun muutan omaan kotiin haha! Enemmän tietoa saatte klikkaamalla TÄSTÄ . Turha minun on selitellä sen enempää, kun kaikki tiedot ovat heidän sivuillaan. Sen kumminkin sanon, että tämänkertainen osoite on: Yliopistonkatu 24 B38 5.krs.

Ja minulla on myös toinen vinkki; huomenna (pe 8.5) ja lauantaina (9.5) tulee Turun keskustaan Street Food Carnival. He toimivat pääsääntöisesti Helsingissä ja olen todella iloinen, että he tulevat pariksi päiväksi Turkuun. Heidän FB sivuilleen pääset klikkaamalla TÄSTÄ.  Koko ideana on siis Food Trucks – eli erilaisia autoja joista myydään eri tyylisiä ruokia (löytyy mm. BBQ ja Thai ruokaa). He ovat toiminnassa pe klo 18-22 ja lauantaina 11-18. He toimivat Brinkkalan pihalla. Siellä nähdään? 🙂

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Pop Å & Street Food Carnival

  1. Osaaks sä neuvoa, että miten tonne Brinkkalan pihaan pääsee? En osaa hahmottaa misä se tarkalleen on x). Btw sul on aivan ihana blogi ja hymy!

    XX

    Tykkää

  2. Ooh ihania noi kaikki tuotteet!! Pakko käydä tsekkaamassa toi 🙂 ja kirjoitit tän postauksen muuten hyvin! Ei ollut niin vaikeaa lukea kuin joskus haha 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s