Smokey eye tutorial

Jee nyt sain vihdoin kuvattua ja editoitua uuden meikkitutoriaalin. Ja tälläkään kertaa homma ei ollut mistään helpoimmasta päästä. Eilen illalla taistelin hieman yli kolme tuntia siitä, että mihin saisin tallennettua tämän videon. Koneeni ei suostunut jakamaan sitä minnekkään! No loppujen lopuksi jouduin poistamaan tiedostoja (onneksi ne olivat vain kopioita kuvista) ja niitä poistin n. 4 000 – 5 000. Ja nyt minun täytyy tsempata tulevilla kerroilla tuohon videon pituuteen. Höpötän videoissa aina niin paljon, ettei sitä ajankulkua tajua.

Älkää unohtako HD:ta! x

// Yee so I finally filmed this tutorial and edited it. Also this time this job wasn’t easy. Last night I fought a little over three hours with my computer about where I could share/save this video. My computer wouldn’t share or save it to anywhere! Well, in the end I had to delete some files (copies of my pictures) and I deleted about 4 000 – 5 000 of them. I have to start working on the length of these videos. I always chitchat so much that the time flies by.

Don’t forget to put HD and subtitles on! x

Nora

22 kommenttia artikkelissa “Smokey eye tutorial

 1. Joo voin pistää sen ensi postaukseen! Yritän muistaa 🙂 ja musta toi on tosi hyvä YO meikiksi jos ei normaalisti paljon käytä luomivärejä; tosi neutraali mut kumminkin hieman juhlallisempi 🙂 yritän tosiaan muistaa laittaa sen kuvan ensi postaukseen! x

  Tykkää

 2. Moikka!

  Haluaisin kysyä sellaista, että olisiko mahdollista saada tuosta lopputuloksesta ihan ”normi”kuvaa? Haluaisin näyttää kuvan meikkaajalleni, joka meikkaa minut omiin ylioppilasjuhliini. 🙂
  Ja mitä mieltä olet koko ideasta, että kyseisen meikin toteuttaisi yomeikkinä? 🙂 olen huono kaikkien luomivärien yms kanssa, eikä niitä siis tule käytettyä oikeastaan ikinä, vaikka hinkua riittäisi. Siksi ajattelin, että kyseinen meikki voisi olla sopivan juhlava ja klassinen muttei silti liian yliampuva ja tumma, kuten smokey eye yleensä on (näkemäni perusteella).

  Kiitos paljon jo etukäteen ja ihanaa päivänjatkoa! 🙂

  Tykkää

 3. Tosi kiva video taas kerran!!
  Voitko tehä joskus sellasta meikkitutoriaalia, jossa käytät tätä nudie palettie ja samalla teet sellasen jokapäiväisen meikin jos nyt ymmärsit😂 😀

  Tykkää

 4. Voi nää sun videot on niin upeita ja hyväntuulisia!! Tee ehdottomasti lisää ❤️
  Mäkin oisin kiinnostunut videosta missä näyttäisit miten teet meikkipohjan, sun iho on niin upean kuulas ja ”raikkaan” näköinen! 🙂

  Tykkää

 5. Ajattelin nyt ekaa kertaa uskaltautua kommentoimaan:) tykkään kovasti näistä sun videoista, ehdottomasti lisää! mä niin näkisin sut työskentelemässä tällaisten kauneudenhoitoon liittyvissä jutuissa, sen verran oot lahjakas x) kiitos sulle, oot piristänyt kovasti mun päiviä kun oon lukenut blogiasi! Ihanaa kesän odotusta:)

  Tykkää

 6. Oohh, sun iho on ihan täydellisen kuulas:O ehdottomasti meikkipohjasta kans tutoriaalia 🙂 Mitä meikkivoidetta jne muuten käytät, voitko paljastaa tässä jo? 🙂

  Tykkää

 7. Haha hyvä ajoitus :p ne tulee yleensä ihan vaan sitä mukaa mitä teen… tietenki yleensä taustalla on jokin kuva tai video jollaisen haluaisin ja ensin lähden tekemään sitä, mutta sit muuntelen sitä oman mielen mukaan 🙂 ja ei omasta mielestäni tule tai en ole ainakaan huomannut; musta toi soft ochre paint pot toimii siinä mielessä hyvin. Tietenki se loppujen lopuksi riippuu henkilön ihonlaadusta 🙂 kiitos paljon! x

  Tykkää

 8. Oon niin kauan ehtiny tubesta tämmöstä suht simppeliä ja neutraalia ruskeeta smokey eye meikkiä!!😄 ja nyt thank god sä teit semmosen x)
  Mistä sä saat inspikses näihin sun erilaisiin meikkeihin et tuleeko ne ihan vaan omasta päästä vai miten?:)
  Ja sit haluisin vielä kysyy, että tuleeko sulle päivän mittaan tonne yläluomeen semmoinen ns ”ryppykohta” (:DDDD) mihin se luomiväri silleen kerääntyy? 😁 oisko sulla mitään vinkkii miten semmosta ei tulis tms? 🙂
  Hyvä tutoriaali!

  Tykkää

 9. Jee ihanaa teit tän :)! Sai kyllä hyvin selvää et mihin kohtaan mitäkin sävyä pitää laittaa ja toi meikki sopii sulle tosi hyvin! Pitääkin kokeilla tätä pikimmiten 🙂

  Tykkää

 10. Oon lukenu sun blogia jo yli 4 vuotta ja tää on varmaan eka kommentti jonka laitan ikinä! Pahoittelut siitä:(!! Halusin tulla kuitenki sanomaan, että vaikutat niin upeelta ihmiseltä niin sisältä kun ulkootakin 😊 oon saanu ihan hirveesti inspiraatiota sun pukeutumisesta ja muutenkin sun positiivisesta olemuksesta jne. Jatka samaan malliin, pääset kyllä pitkälle tän blogin kanssa!😊 oot upee!

  Ja nä sun kaikki videot on kyllä nii piristähää katseltavaa aina, oikee tulee itekkin hyvälle mielelle!😊

  Tykkää

 11. kiitos 🙂 mulla on ABH:n maya mia ja tamanna paletit!! hmm. . . mulle ei omasta mielestä sovi hirveän tumma meikki niin pitää katsoa! 🙂 ja en tiedä hirveästi mitään kivoja kampauksia niin sekin on vähän haastava, mut katson jos jotain keksin! kiitos samoin x

  Tykkää

 12. Tää oli tosi kiva tutorial! 🙂 Meikkaat tosi siististi ja saat aikaa hienoo jälkee! Mä mietin kans et pitäskö ostaa se Anastasia paletti (vai mikä se onkaa ku sul on ne kaks).. mut mietityttää se hinta 😦 Ehkä mä viel ostan sen 🙂 Mut lisää vaan tutorialeja paljon paljon ihan kaikkenlaisista meikeistä, koska näit on niin kivaa kattoa! Olis kiva jos tekisit vaikka sellasen tutorialin missä käyttäisit jotain tosi tummia värejä tai sellanen kunnon ”bilemeikki” tutorial 😀 Tai sit joku meikki mikä sopis sun mielestä yo-juhliin! Ja olis myös kivaa jos tekisit jonkun toisen hiustutorialin ku teit sen yhen nii joku toisenlainen. Ihanaa päivää ihanalle Noralle! 🙂

  Tykkää

 13. Enemmän näitä tutoriaaleja! Niin kiva kattoo eikä kyllästytä missään vaiheessa! Olis kiva jos vaikka meikkipohjaa ja vähän ”rohkeemmilla” väreillä kans vois näyttää jotain mallia! Pakko nyt laittaa kommenttia kun kerran pyysitkin et olis kiva, koska kauan oon lukenu sun blogia ja kerran varmaan vaan kommentoinut 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s