DSF

IMG_8541

IMG_8547

IMG_8543

IMG_8545

IMG_8548

IMG_8544

IMG_8542

IMG_8549

IMG_8546

Tässä olisi muutama asukuva tämän viikon alusta. Olimme S:n kanssa menossa katsomaan hänen pikkusiskonsa tanssiesitystä Logomoon. Päivä ennen esitystä, ajattelin, että olisi mukavaa käydä ottamassa asukuvat jossain vähän erilaisemassa paikassa. Olimme juuri pari päivää ennen käyneet tuttaviemme uudessa asunnossa ja rakastuin täysin heidän talonsa rappukäytävään (ja heidän asuntoonsa). Voisin jo melkein pelkästään muuttaa tuonne rappukäytävään haha! Se on niin ihana.

// Here is few outfit pictures from the beginning of this week. Me and S were going to see his little sister’s dance show. One day before the show, I thought it would be nice to go and take outfit pictures in a different place for a change. Just few days earlier we visited our family’s friend’s new apartment and I completely fell in love with their building’s staircase (and I also fell for their new apartment). I could almost live just in that staircase haha! It’s so beautiful.

Nora

10 kommenttia artikkelissa “DSF

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s