Street Food Carnival

IMG_8576

IMG_8580

IMG_8578

IMG_8579

IMG_8581

IMG_8577

IMG_8582

Tässä olisi lähikuvaa viime meikkitutoriaalin silmämeikistä (lukijan pyynnöstä) /

Here is a close up of my eye makeup from my last makeup tutorial (by the request of a reader)

IMG_1986

IMG_1983

Hei ihanat! Tässä olisi hieman kuvia viime perjantailta, kun kävimme perheen kanssa Street Food Carnivaalissa. Itse hain ruokaa Thai Papaya nimisestä ”rekasta”, eli ruoka oli siis thaimaalaista. Otin kana wokia ja vihanneskevätkääryleitä (kai se noin kirjoitetaan?). En ole ikinä ennen syönyt niin hyvää wokia ja kääryleiden syöminen oli ensimmäinen kerta minulle. He tulevat takaisin kuulemma DBTL:n aikaan ja voitte lyödä vetoa, että olen saman rekan takana heti odottamassa haha!

Kävikö moni teistä SFC:ssa? Mistä rekasta haitte ja pidittekö te niistä? 🙂

// Hi lovelies! Here is few pictures from last Friday when I and my family went to this Street Food Carnival thing. I got food from this truck called Thai Papaya so the food was Thai. I took chicken wok and vegetable spring rolls. I’ve literally never eaten so good wok and this was my first time eating any kind of spring rolls. I hear they are coming back to Turku in the summer. And you can bet your sweet ass that I’ll be the first in line for Thai Papaya truck haha!

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Street Food Carnival

 1. Joo noi oli kyllä ihan alansa ammattilaisia mun mielestä! Ja lauantainakin kävin hakemassa siitä BBQ mustasta kojusta ja sekin ihan super hyvää!! 🙂 musta tuntuu, että ainakin noi samat tulevat sinne. Mutta kai siitä informoidaan sitten heidän FB sivuilla 🙂 joo oon harvoin huonolla tuulella, iloisena kivempi olla :p hahha tyhmästi sanottu, mutta oon niin väsynyt niin en paremmin saanut sitä muotoiltua! Kiitos samoin x

  Tykkää

 2. Ite söin siitä fish&chips kojusta ja pakko sanoa että kyllä oli hyvää!! Joskus koulussa ollu samaa ruokaa teemaviikolla ja hesessäkin myyty mut ei ollu kyl yhtään saman makusta! Heti huomaa eron kun keskittyy siihen yhteen ruokalajiin merkittävän eron :p

  Tiiätkö tuleeko koko toi konsepti dbtl:n aikana takaisin vai vaan jotkut tietyt, esim toi thaikkupaikka missä sä söit? 🙂
  Pakko muuten vielä mainita että näin sut siellä perjantaina, ja olit niin pirtsakan ja hyvätuulisen olonen uloskinpäin! Joskus sitä miettii että näkyykö ilosuus vaan kuvissa, vai onko se aitoa 🙂
  Kaikkea hyvää sulle!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s