TB to HKI

IMG_8603

IMG_8604

love

IMG_8605

Top: Zara / Jacket: H&M / Shoes: Asos / Bag: River Island

Hei ihanat! Toivottavasti teidän päivä on mennyt hyvin 🙂 Olen ollut koko tämän viikon yksin kotona. Äiti ja isä lähtivät äitienpäivänä Turkkiin ja he tulevat tämän viikon lopulla. Kotona on riittänyt kiirettä; pyykkien pesemistä, silittämistä, siivoamista, koirista jatkuvaa huolehtimista (vanhempi hieman pipi) ja sen päälle kaupassa käynnit yms.! Vaikka onkin ollut uudella tavalla ”rankkaa”, mutta silti kaikki se on ollut kivaa. Tästä saa hieman sitä tuntumaa omaa kotia varten ja ei se niin pahalta tunnu (kuin mitä luulin aluksi haha). Ja nyt tänään on ollut aika paljon totuttelemista uuteen Macin käyttöjärjestelmään. Mielestäni aika hankala käyttää – ainakin kuvakirjaston kohdalla. Toivon etten tyri sen kanssa niin, että kaikki kuvat katoaisivat. Teillä joilla on Mac; onko teistä hankalaa käyttää uutta käyttöjärjestelmää?

// Hi lovelies! I hope your day has gone well 🙂 I’ve been alone at home for this entire week. My mom and dad left to Turkey on Mother’s Day and they’ll be back in the end of this week. I’ve been really busy this whole week; doing laundry, ironing, cleaning, taking care of our dogs 24/7 (the older one is a bit sick) and going to the store etc.! New things like these has been quite ”rough”  but quite fun in the end actually. I’ve got some sense of how it will be like when I move to my own apartment. And it isn’t as bad as I thought it would be! And today I’ve been getting to know the Mac’s new operating system. I think it’s quite hard to use – specially with the pictures. I hope I won’t do anything stupid with it, for example delete every single picture haha! If any of you have the new operating system; what do you think of it?

Nora

2 kommenttia artikkelissa “TB to HKI

  1. Alkuun että todellakivan näköinen asu ja tuo jakku on ihana!! 🙂 Sitten sellainen postaustoive että voisitko tehdä semmoisen postauksen missä kertoisit sellaiset meikkituotteet jotka jokaisen mielestäsi pitäisi hankkia? Esimerkiksi kaikista meikkaamisen vaiheista se lemppari kosmetiikka tuote ja suti yms. jota siihen käyttäisit? Olisi todella kivaa, kun tietäisi että mitä tuotteita kannattaa ensimmäisinä nyt vähän enemmän meikkaamisesta kiinnostuneena hankkia 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s