12 kommenttia artikkelissa “Makeup tutorial part. 132435

 1. Voi kiitos! Voih, ei mulla ole sen värisiä luomivärejä… 😦 olisi ollut kyllä hauskaa tehdä! Voin tehdä jonkun sellaisen jossa on hituisen turkoosia? Sitä löytyy! 🙂

  Tykkää

 2. Tosi kiva video 🙂 meikkitutoriaaleja ehdottomasti lisää! voisitko ehkä tehdä sellaisen videon, jossa huulimeikki olisi hieman oranssiin/koralliin päin ja silmämeikkinä olisi joku värikäs (ei siis ruskea,nude,jne. vaan vaikka joku vihreään/siniseen/punertavaan taittava)

  Tykkää

 3. Oot kyl niin huippu! Muakin kiinnostais noi rajaukset ku ittel silmät aina eriparii ja en oo viel löytäny hyvää eaylinerii :/ ni jos sul oli jotain ehdotuksii. Kiva et tet nykyään useammin videoita,nää on ihan parhaita 🙂

  Tykkää

 4. Ihana meikki, pakko kyl sanoo et nää sun meikkitutoriaalit on ehdottomasti mun lemppareita! 🙂 Mitä luulet, et voisitko joskus tehä videon miten teet noi sun rajaukset? Ne näyttää nimittäin tosi hienoilta 🙂

  Tykkää

 5. Nää sun meikkitutorialit on tosi kivoja! Ja hyviä! Näytät selkeesti mitä teet ja oon ite saanu näistä paljo inspiraatiota:) ehdottomasti lisää näitä! Ja vaiks kaikki ollu kivoi meikkei ni tä oli kyl mun suosikki tähä mennes! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s