Fluffy cardigans & red lips

IMG_8681

IMG_8684

IMG_8683

IMG_8685

IMG_8682

IMG_8686

Hei ihanat, olisi yksi pieni kysymys! Kiinnostaako teitä sellainen video, jossa kerron mitä meikkejä olen ostellut aika ajoin. Ja myös sellaisia joissa käytän tiettyä meikkituotetta ensimmäistä kertaa ja kerron teille mielipiteeni ? 🙂 Seuraavaksi ajattelin kuvata videon, lukijan pyynnöstä, jossa kerron tämän hetken lempituotteitani ja joita ehdottomasti suosittelen. Olen yrittänyt kovasti löytää täältä meiltä hyvää tilaa, jossa voisi kuvata ettei se videoiden tausta olisi niin tylsä, mutta täytyy jatkaa etsimistä 😦

Viettäkää ihana sunnuntai x

// Hi lovelies, I have question for you! Are you interested in those sorts of videos where I tell what makeup items I’ve bought recently. And those kinds of videos where I use a new product and I tell you how I feel about them ? 🙂 Next I thought I could film a video where I tell you what are my absolute makeup favorites. I’ve also been trying to find a new place to film these videos in our home, but I still haven’t found a place where the background would be nice. I just have to keep looking 😦

Have a lovely Sunday x

Nora

16 kommenttia artikkelissa “Fluffy cardigans & red lips

 1. Ehdottomasti lisää videoita, niitä on aina kiva kattoo:) mut olis kyllä kiva että tausta vaihtuis aina vähän videoilla niinkuin itsekin sanoit, ei olis ihan yhtä tylsä tausta, vaikka kiva sekin!(:

  Tykkää

 2. Oon lukenu sun blogia jo monta vuotta ja kyt ekan kerran kommentoin. Noi meikkivideot on tosi kivoja. Oon ite vaan niin peukalo keskellä kämmentä meikkijuttujen kanssa ettei paljon tule sun meikkejä kokeltua. Joku hiustenlaittovideo ois kiva kertoisit vaikka miten oot tehny tämän postauksen kampauksen. Muutenkin tosi kiva blogi ja oot niin kivanolonen tyttö! Hauskaa kevättä!

  Tykkää

 3. Kuulostaa hyvältä idealta 🙂 olisi kiva kuulla esim viimevideon kaikki puuteri,irtopuuteri,poskipuna,varjostus sun muut meikit 🙂 ihana blogi ihana sä

  Tykkää

 4. Aivan ihanat hiukset sulla näissä kuvissa! Miten oot tehnyt ne? Tuo meikkivideo juttu kuulostaa kivalta olisi kiva jos tekisit sen 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s