Graduation makeup

Okei tässä se nyt on, monen tunnin taistelun jälkeen! Unohdin mainita videolla, että tulen todennäköisesti vielä muokkaamaan tuota meikkiä. Jos jotain aion tehdä niin aion laittaa ruskealla luomivärillä rajaukset ja käyn ostamassa vielä hyvänlaatuiset tekoripset 🙂
Älkää unohtako HDta! x
Ps, jos teette tämän tyylisiä meikkejä, joita minulla näissä videoissa on niin tägätkää minut ihmeessä niihin! Tässä upea esimerkki:  

  

Niitä on ihana katsoa! Ja se on myös uudenlaista vuorovaikutusta meidän kesken 🙂

// Okay so here it is, after many hours of fighting! I forgot to mention on the video that I’m probably going to change my makeup. I think I’m going to put on some brown eyeshadow as a liner and I’m going to buy some falsies – but good quality ones 🙂 I’m sorry that I didn’t get subtitles on this video. I was supposed to put them but as soon as I began to do it, Youtube didn’t work 😦

Nora

17 kommenttia artikkelissa “Graduation makeup

 1. Joo käytän, ja ei ole koska ne värit eivät siirry kyseisestä sienestä ikinä. Kyseinen sieni ei ime niitä tuotteita ikinä itseensä 🙂 ja muutenkin pesen sen useaan kertaan viikossa! Suosittelen kovasti beauty blenderiä, se on oikea ihme!

  Tykkää

 2. Hieno meikki, mutta jäi häiritsemään pikkuseikka, että käytätkö yhtä ja ainutta meikkisientä meikkivoiteen, peitevoiteen, highlitterin JA poskipunan kanssa? Eikö lopputulos ole jo kirjava toisen meikkauskerran jälkeen, apua 😀

  Tykkää

 3. Mistä löydän tuon macin silmämeikin alle laitettavan tuotteen jolla luonivärit pysyvät paikallaan? 🙂 paljonko maksoi muistatko ja kirjottaisitko tuotteen nimen vielä. Kiitos paljon!

  Tykkää

 4. Aivan ihana video! Oot todella taitava meikkaamaan, tulee mieleen monet amerikkalaiset meikkitaiteilijat. Käytät tosi laadukkaita meikkejä ja on ilo katsella sun tutoriaaleja. Lisää näitä!!

  Tykkää

 5. Onko sulla jotai kokemuksia ravensaran suihkurusketuksesta? Ite oon kans miettinyt että menisin just lakkiaisia varten mutta pelottaa vähän kun en ennen ole käynyt suihkurusketuksessa että siitä tulisi oranssi tai että ihoni reagoisi siihen huonolla tavalla! :/

  Tykkää

 6. oot paljon luontevampi nykyään näissä videoissa 🙂 olis tosi kiva saada jotai muitakin videoita kun meikkivideoita, esim toinen myday, päivä santerin kanssa ymsyms

  Tykkää

 7. Voitko tehä videon siitä miten peset kaikkia sun siveltimiä, mulla ite on kans noita real techniques:sin meikkisiveltimiä enkä tiiä millä niitä pesis…? Muuten tosi kiva meikki ja ihanat highlighter kohdat sun naamassa!:)

  Tykkää

 8. Haha jee ihanaa! Hahah joo tykkään niin paljon meikata niin sit tulee käytettyä aika monta tuotetta :p mut omalla tavalla vaan tekemään! Ja jos et just halua monta tuotetta esim ostaa suosittelen sitä Isadoran Face Sculptor tuotetta. Siinä tulee poskipuna, aurinkopuuteri ja highlighter kaikki samassa! 🙂

  Tykkää

 9. kiva video! sai kyllä inspiraatiota meikkaukseen, etenki noi sun posket on ihan mahtavat! ainut on et en jaksais millään käyttää noin montaa tuotetta ku sä :DD

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s