Kimono weather

IMG_8797

IMG_8795

IMG_8793

IMG_8796

IMG_8798

IMG_8794

Kimono: Weekday / Top, jeans & shoes: Zara / Bag: River Island / Hat: Minimum

Hei ihanat. Ajattelin vain nopeasti kertoa mitä tänään olen tehnyt! Käytiin tänään Minnan kanssa Ikeassa hakemassa minulle uutta pienempää pöytää. Siinä sitten Ikean superhalpoja hodareita syödessä aateltiin vielä hakea kaupan päälle irtsareita. Tämän jälkeen mentiin keskustaan nauttimaan tästä aivan ihanasta säästä. Tänään oli myös ensimmäinen kerta kun syötiin tuossa meidän terassilla. Tosin tuuli mereltä oli vielä hieman kova, joten piti hetken päästä siirtyä sisälle. Kaiken kaikkiaan ollut aivan ihana päivä! Lähdetäänkin tässä pian katsomaan S:n jalkapallo peliä; viettäkää ihana ilta x

// Hi lovelies. I thought I’d quickly tell you what I’ve been up to today! Me and Minna went to Ikea to get me a smaller table. While we were eating the super cheap Ikea hot dogs, we thought we’d get some candy on top of it. And after this we went to centrum to enjoy this beautiful weather. Today was also the first time we ate outside on the terrace. Although, the wind was blowing pretty hard from the sea so we had to go inside quite quick. But all in all I’ve had a wonderful day! We’re going to see Santeri’s football play soon; have a wonderful evening x

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Kimono weather

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s