TGIF

IMG_8870

IMG_8871

IMG_8872

IMG_8873

IMG_8876

IMG_8874

IMG_8875

Hei ihanat! Toivottavasti teidän perjantai sujui mukavasti. Itse aloitin aamuni tekemällä minulle ja S:lle aamupalaa, siivosin kotia ja laittauduin. Päätimme tänään käydä perheen kanssa syömässä El Namissa, joka sijaitsee Yliopistonkadulla. Ja saanko sanoa, että NAM! Koko idea on mielestäni todella hyvä – meksikolainen pikaruokaravintola. Ja plussana päälle; jonkin verran terveellisempää kuin muut pikaruokaketjut (nämä normaalit BK, MC ja Hese). Suosittelen vahvasti käymään jos ette ole vielä ehtineet.

Kävimme siinä samalla hakemassa vihdoin ja viimein ylioppilaslakkini ja viimeiset YO meikki jutut. Ehdimme juuri ja juuri käydä hakemassa kaikki tarvittavat – Stockmann oli juuri sulkemassa ja sipsutin siellä käytäviä pitkin noilla korkokengillä aika kovaa vauhtia haha!

// Hi lovelies! I hope your Friday was wonderful. I started my day by making breakfast for me and S, cleaning house and getting myself ready. Today me and my family decided to go and have dinner to this new fast food restaurant called El Nam which is located in Yliopistonkatu. And may I say – YUM! The whole concept is really good. And on top of this all; it’s a bit more healthy than other typical fast food restaurants such as McDonalds, Burger King etc. I highly recommend you visiting that place if you already haven’t.

We also bought (finally) my graduation hat today and the final makeup things for my graduation makeup. We got them all just in time – the place where we got these things was closing so I just pretty much jogged through the aisles in those heels haha!

Nora

8 kommenttia artikkelissa “TGIF

  1. se on periaatteessa se ”alkuperäinen”, mutta jos oikein muistan niin värillä ’light’! 🙂 on hintansa arvoinen ehdottomasti ja hyvä varjostukseen on joko Sigman Small Contour brush tai MACin 168 suti 🙂

    Tykkää

  2. Moi 🙂 Minkä sävyinen se sun anastasia contour kitti on? Koitin etsiä mut en löytänyt täältä :p Oon kauan jo miettinyt jos itekin raaskisin ostaa sen. Mitä ite oot mieltä siitä, onko hintansa arvonen? Ja sit vielä voitko suositella jotain sivellintä millä varjostuksia alkais sutimaan

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s