Four days to go. . .

IMG_8931

IMG_8932

IMG_8933

IMG_8935

IMG_8934

1

IMG_8936

IMG_8939

Hei ihanat!  Toivottavasti teidän päivä on kulunut mukavasti. Itse kävin tänään Rosan kanssa keskustassa hakemassa muutamia juttuja lauantaita varten. Olihan Rosa pakko viedä sitten El Namiin, kun hän ei ole siellä vielä käynyt. Nyt ajattelin hieman rentoutua; koko päivänä ollut kaikkia menoja. Ja jos ihmettelette miksi nuo vaatteet näyttävät hieman isoilta – kävin taas nopeasti S:n vaatekaapilla, hehe! Ja nyt countdown lauantaihin saakka jatkuu. . .

// Hi lovelies! I hope your day has gone well. I went to centrum today with Rosa to get some stuff for Saturday. Of course I had to take her to El Nam (Mexican restaurant) because she hasn’t been there yet. Now I thought I’d relax a bit; I’ve been busy all day long. And if you wonder why those clothes look a bit big on me – I went to S’s closet again, hehe! And now countdown to Saturday continues. . .

Nora

20 kommenttia artikkelissa “Four days to go. . .

 1. Heippa! Löysin blogistasi tuon vanhojen päivän meikkivideon ,joka on toteutettu Turun M.A.C:in pisteellä.Olenkin nyt siitä inspiroituneena yrittänyt kovasti löytää Turun toimipisteelle yhteystietoja eli puhelinnumeroa ,siinä kuitenkaan onnistumatta.Kaikki Turun Stockmannille löytyvät puhelinnumerot on myös kokeiltu , mutta nettisivut ovat ilmeisesti hieman päivityksen tarpeessa .. 😀 Olisiko sinulla jäänyt tuosta reissusta jonkinlaista puhelinnumeroa tai käyntikorttia tms. tuonne M.A.C:in pisteelle, josta voisin oman meikkiaikani varata? 🙂
  Kiitos kovasti avustasi 🙂

  Tykkää

 2. Haha, okei pitää testata! 😀 millanenkohan se lorealin lumi magique on koko kasvoilla? tai ootko siis koittanut

  Tykkää

 3. Itseasiassa yksi on yllättävän hyvä: miesten after shave geeli ja varsinkin Nivea Men sarjasta! Se sisältää yhtää ainesosaa (en muista nimeä) joka antaa hieman tahmaisen pinnan kasvoille ja meikkivoide pysyy paremmin paikoillaan 🙂

  Tykkää

 4. Heippa! Olisko sulla mitään meikinpohjustusvoidetta, jota suosittelisit ja jota sais ihan marketeista? 🙂 Asun nimittään sellaseski tuppukylässsä, ettei täältä oikein mitään löydy, ja vanha pääsi just loppumaan 😦

  Tykkää

 5. No en oikein keksi muuta kuin Zara, H&M, Gina Tricot ja Muotikuu (vaikka onkin tooosi kallis ni halusin mainita)! Ja riippuu ihan omasta tyylistä. Voi olla ettet löydä juuri noista mitään vaan jostain ihan muusta kaupasta, mutta nuo ovat ne mistä etsisin 🙂 ostaisin aika hillityn, ei mitään mikä veisi huomion päivän sankarin asusta 🙂

  Tykkää

 6. Moikka! Osaatko sanoa mitään kivoja Turussa sijaitsevia kauppoja, jossa myytäisiin kivoja juhlamekkoja? Siis esimerkiksi ystävien valmistujaisiin? Ja minkä tyylisen mekon ostaisit itse?:)

  Tykkää

 7. Yllättävän halpaa! Luulin, että se olisi aika kallista mutta monet annokset ovat n. 9,95€!:-) ainakin mitä oon ite siellä tiiraillut

  Tykkää

 8. Okei jes, kiitos! Eli se on sävyltään sellainen luonnollisen värinen, vähän kuin peitevoide, mutta peittää tosi hyvin? 🙂

  Tykkää

 9. Voi käyttää varmasti myös niiden peittämiseen! Itsellänikin on tummat silmäluomet ja se peittää sen tummuuden hyvin. Suosittelen kokeilemaan 🙂

  Tykkää

 10. Hei, ois kiva jos auttaisit! Mietin, kun mulla on tosi tummat noi luomen verisuonet ja ne paistaa tavallisen peitevoiteen alta tosi hyvin, niin voisikohan tota Macin Paint pot Soft Ochre -sävyssä käyttää ihan vaan niiden peittämiseen? Vai onko se ihan yksinään sellasta et paistaa tosi hyvin silmään vai voisko sitä käyttää niiden peittämiseen? 🙂

  Tykkää

 11. Hei mitä tykkäsit tosta El Namista, kannattaaks käydä testaamassa? 🙂

  Ja ihana asu taas kerran! Vitsi kun mullekin sopis poikaystävän vaatteer noin hyvin! 🙂

  Tykkää

 12. Kiva asu, tosi simppeli 🙂
  Ois muuten kiva, jos tekisit vaikka postausta sun treenaamisesta tms

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s