Two days to go. . .

ew

1

2

3

Hei ihanat. Hui että tämä viikko menee nopeasti, kun on niin paljon tehtävää. Kävimme eilen äidin kanssa hakemassa kukat lauantaita varten Piia Jaalalta. Otin itseasiassa kameran mukaankin tuota kyseistä reissua varten, koska halusin ottaa teille kuvia kaikista eri kukista joita heillä on. No siinä sitten kun yritin käynnistää kameraa päälle niin ihmettelin hetken, että miksei se mennyt päälle. . . Tietenkin olin unohtanut kameran akun vessan pöydälle ja sitten piti turvautua kännykän kameran huonoon laatuun.

Ps, ajattelin tänään jos sitä tekisi ensi viikon alussa ’Boyfriend does my makeup’ tyylisen videon? Olen katsonut niitä nyt niin paljon Youtubesta ja ajattelin, että sellainen olisi hauskaa tehdä. Jos siis S nyt suostuu kameran eteen x)

// Hi lovelies. God this week is going by so fast when I have so much things to do. Yesterday me and mom went to pick out my graduation flowers from Piia JaalaI actually took my camera with me when we went there so that I could take some pretty pictures from pretty flowers. Well, then I tried to turn my camera on I was wondering why it didn’t go on . . . Of course I left the battery from my camera on the top of bathrooms table and then I had to take photos with my crabby phone’s camera.

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Two days to go. . .

  1. Millaiset paperit kirjoitit? 🙂 Paljon onnea ja muista nauttia lauantaina, se oli itselläni ainakin elämäni parhaimpia päiviä, joita vain muistelee lämmöllä ❤

    Tykkää

  2. Toi videoidea kuulostaa tosi kivalta! Mut ois mielenkiintoista jos Santeri ”oikeasti yrittäisi” siinä tehdä sulle hienon meikin, joskus YouTubessa näkee sellaisia ”heh heh huulipunaa kulmakarvoihin”-videoita jotka ei oo niin mielenkiintoisia ja vähän väkisinväännetyn oloisia.. :/

    Tykkää

  3. Millainen iho sulla on, kun käytät sitä infallible meikkivoidetta? Mietin vaan että sopisikohan se itelle:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s