One day to go. . .

White-Background-worldnews IMG_9057

IMG_9060

IMG_9058

IMG_9063

IMG_9059

IMG_9062

IMG_9065

IMG_9061

IMG_9064

Hei ihanat! En ehdi tänne paljon kirjoittelemaan. Tänään onkin aikamoinen kiire kaiken eri näköisten juttujen kanssa. No okei, suurimmaksi osaksi siivoamista :p Voi olla, että saan seuraavan postauksen tänne vasta ensi viikon alussa joten kaikille valmistuville paljon onnea ja pitäkää hauskaa! x

// Hi lovelies! I don’t have much time to write anything special on here today. I’m pretty busy today with all sorts of things. Well okay, mostly with cleaning up :p It might be that I don’t have any time to put up a new post on here until the beginning of next week so to everyone who’s graduating this weekend; congratulations and have fun! x 

Nora

6 kommenttia artikkelissa “One day to go. . .

  1. Niin ihanan aurinkoisia kuvia! Vitsi toi paita on kiva… Kattelin tommosta (tai ainakin samantyyppistä, jos toi on jostain muualta) H&Mllä joskus ja kadun niin paljon, kun en ostanut sitä… Dammit 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s