Time is running out

IMG_9317

IMG_9316

IMG_9318

Dress: Asos / Jacket, shoes & bag: Zara / Sunglasses: Komono

Normaalisti, kun olen lähdössä matkalle, aloitan pakkaamisen n. viikko ennen lähtöä. Tällä kertaa asia ei ole ihan niin. Rosalla ja minulla on huomenna illalla lähtö ja en ole vielä aloittanutkaan katsomaan vaatteita. Ja tälläkin hetkellä olen sellaisessa ruokakoomassa että huhhuh! Kai se on pakko repiä itseni irti tästä sohvalta ja mennä niitä vaatteita katsomaan. . . Toivottakaa onnea haha!

// Normally, when I’m leaving for a trip, I start packing about a week before the departure. This time this isn’t the case. Rosa and I are leaving tomorrow evening and I haven’t yet even started to look what I should pack. And even right now in this moment I’m in this food coma thing! Well I guess I have to get myself up from this couch and go look at the clothes. . . Wish me luck haha!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s