Today’s snapshots

IMG_9379

IMG_9381

IMG_9382

IMG_9380

IMG_9385

IMG_9383

IMG_9384

IMG_9387

IMG_9386

IMG_9388

IMG_9389

Hei ihanat! Tänään saavuimme Rosan kanssa Tukholmaan jo ihan liian aikaisin aamulla meidän makuun. Heräsimme molemmat n. 05:00 aikoihin ja ollaan tähän saakka päivää  (16:51) selvitty neljän tunnin yöunilla. Noh, aamulla kävimme vastapäisessä Starbucksissa aamupalalla ja sen jälkeen suuntasimme vuokrapyöriemme kanssa kauppoja kohti. Ehtisimme siinä hetken ihmetellä kaupunkia ennen kuin kaupat avautuivat. Ja saimme aika lailla tehtyä kaikki ostokset kello 15:00 mennessä ja vielä olisi kaksi päivää jäljellä. Ajattelimme mennä Gröna Lundiin – jos sää ja budjetti sen sallivat. Tällä hetkellä makaamme aivan uupuneina sängyllä ja kirjaimellisesti kaikkien ostosten ympäröimänä. Pian lähdetään onneksi syömään! Pitäkää ihana päivä x

// Hi lovelies! Today, early in the morning, me and Rosa arrived here to Stockholm. We both woke up at 5Am and so far (the time is now 16:51) we’ve got through this day with only four hours of sleep. Well we went to have breakfast to the Starbucks store located right across the street and after that we took our rental bikes and headed to the stores. We had some time to wonder the city before the stores opened. And we pretty much got all shopping done by 3Pm and we still have two days left. We thought we could go to this amusement park called Gröna Lund – if the weather and our budgets allow it. At this moment we are lying in bed totally exhausted and we are literally surrounded by our purchases. Thank god we’re going to eat soon! Have a wonderful day x

Nora

10 kommenttia artikkelissa “Today’s snapshots

  1. Moi! Ois tosi kiva jos voisit tehdä jonkulaisen postauksen missä kerrot erilaisia vinkkejä kirjoituksiin valmistautumiseen ja vaikka että miten laadit lukusuunnitelman yms yms. 🙂 Voiskohan tämmösen postauksen toteuttaminen olla mahdollista?:D

    Tykkää

  2. Voisitko tehdä postauksen kaikista tukholman ostospaikoista ja mitä kauppoja siellä on ja vinkkejä missä kannattaa käydä. Myös hyviä ruokapaikkoja olisi kuva kuulla!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s