Comfy

IMG_9455

IMG_9447

IMG_9451

IMG_9445

IMG_9452

IMG_9448

IMG_9454

IMG_9444

IMG_9453

IMG_9446

11

Heissan! Tässä olisi nyt hieman toisen päivän asua ja pari muuta otosta. Vaikka saimme aika hyvin kaikki ostokset tehtyä perjantaina, kävimme vielä suurimmaksi osaksi samoissa kaupoissa uudelleen lauantaina. Sää ei tosiaan ollut niin hyvä kuin pe – siksi kuvien ottaminen jäi hieman vähemmälle ja kovasta tuulesta selviytyminen hiuksien ja meikkien kanssa tuli päivän tehtävä. Saavuimme siis tänään aamulla takaisin Turkuun ja täytyy sanoa, että koko päivän olen ollut sellaisessa koomassa ettei ole vähään aikaan nähty. Nyt yritän hieman rentoutua uusimman Ellen kera x

// Hello! Here is the outfit from day 2 and couple of other pictures. Even though we pretty much got everything on Friday we still went out to the same stores on Saturday. And the weather wasn’t as good on Saturday as it was on Friday – that’s why I didn’t take that much photos and the main task for Saturday turned out to be surviving from that awful wind while keeping hair and makeup good. So today morning we arrived back to Turku and I must say, I’ve been in this small coma for this whole day so far. Now I’m going to try to relax with the newest Elle magazine x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s