Striped shirts, leather pants and eating pasta in old towns

IMG_9520

IMG_9516

IMG_9518

IMG_9517

IMG_9519

IMG_9521

IMG_9522

IMG_9524

IMG_9523

IMG_9525

IMG_9526

IMG_9527

Tosiaan nämä kuvat ovat meidän viimeiseltä päivältä, jonka vietimme Tukholmassa. Koska kaikki kaupat oli koluttu kahteen otteeseen päätimme lähteä käymään vanhassa kaupungissa. Loppujen lopuksi se ei ollut mikään kauhean mullistava käynti. Itsestäni ainakin tuntuu, että kaikki täällä Pohjois-Euroopassa olevat vanhat kaupungit ovat saman tyylisiä. Kävelimme siellä n. 45min verran ja kävimme syömässä pienessä kahvilassa. Tämän jälkeen kävelimme takaisin hotellille. Valitettavasti tämän enempää en ehdi kirjoittaa; ylläri videon editointi täytyy aloittaa!

// So yeah these are pictures from the last day we spent in Stockholm. Because we already went through, like every shop twice, all the shops we wanted to visit we decided to go to the old town. In the end this visit wasn’t that extraordinary. I feel like all the old towns in Northern Europe are the same. We walked around for a good 45 minutes and then we decided to go and have lunch in this little Cafè. After that we walked back to the hotel. Unfortunately this is all I have time to write; I’m working on a surprise video!

Nora

8 kommenttia artikkelissa “Striped shirts, leather pants and eating pasta in old towns

  1. Tosi kauniita kuvia ja jälleen kerran upea asu! Mitkä on sun tän hetken vaatekaapin suosikit? 😊

    Tykkää

  2. Ääh apua, öö… En muista niitä enää tyyliin ollenkaa xD jo vuosi siitäki aikaa… Siel tais olla Bull&Bear vai mite se kirjotettiinkaa? Ja nii en tiiä, kaikki ne parhaimmat oli must siel Virus mut sit kans on se joku uus ostoskeskus tullu sinne joskus viime joulun alussa, googleta vaikka uudet ostoskeskukset Viro? 🙂

    Tykkää

  3. Olit viimekesänä virossa, mitä shoppailupaikkoja ehdottaisit? Perus bershkan ja virun lisäksi 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s