Dress on skirt

IMG_9607

IMG_9612

IMG_9613

IMG_9609

IMG_9611

IMG_9615

IMG_9614

IMG_9616

IMG_9617

qq

IMG_9618

Hei ihanat! Anteeksi, että nämä pari päivää ovat olleet hieman hiljaisia. Piti eilen tehdä postaus, mutta en älynnyt ottaa läppäriä S:lle mukaan ja siinä se sitten siirtyi taas päivällä eteenpäin. Pääsimme siis hetki sitten takaisin meille. Minulla on ollut nämä viimeiset kaksi päivää hieman selkäongelmia ja en ole oikein pystynyt tekemään kaikkia normaaleja päivittäisiä asioitakaan kunnolla. Toivottavasti tämä tästä helpottaisi, mutta onneksi on uudet hiukset piristämässä. Nämä kuvat ovat viime viikon Torstailta (silloin kun oli vielä hyvä sää käyttää hameita/mekkoja).

// Hi lovelies! I’m sorry that these past few days have been quite quiet. I was supposed to do a post yesterday but I forgot to bring my laptop to S’s place. So we just arrived back to my our home. I’ve also had some problems with my back for these past two days and I haven’t been able to do all these normal everyday activities. I hope this would get better soon but luckily I have my new hair to cheer me up. These pictures are from last Thursday (when the weather was still good).

Nora

10 kommenttia artikkelissa “Dress on skirt

  1. Ihana kuulla, siihen pyrinkin 🙂 ja mulle tulee aina niin hyvä mieli näitä teidän kommentteja lukiessa, niin pysykää tekin aktiivisina 🙂 x

    Tykkää

  2. Superihana asu jälleen kerran ja oot muutenkin tosi kaunis! Sun asut on ihanan erilaisia ja piristäviä ja ne inspiroi itseäkin pukeutumaan massasta poikkeavalla tavalla. Tätä blogia luettaessa tulee hyvälle tuulelle eli jatka samaan malliin! ☺️

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s