Today’s quick outfit snapshots

IMG_9645
IMG_9648

IMG_9646

IMG_9649

IMG_9647

IMG_9650

Hei ihanat! Pääsin juuri kotiin kaupungilta ja olen kyllä aivan puhki. En ole syönyt tänään mitään muuta kuin aamupalaa. Ja koska olen tehnyt kaikennäköistä hommaa tänään, alkaa nyt olemaan hieman heikko olo haha! Onneksi sitten kun S pääsee kotiin niin grillataan hieman herkkuruokaa. Kuvasin tänään myös uuden tutoriaalin ja sitä pitääkin tässä aloittaa editoimaan – yritän saada sen huomenna tänne 🙂 Pitäkää ihana päivä x

// Hi lovelis! I just got back home from town and I’m so exhausted. I haven’t eaten anything else today besides breakfast. And because I’ve been doing all sorts of things today I’m starting to feel a bit weak due to the fact that I haven’t eaten much anything. Luckily when S gets back home we will grill some delicious food. I also filmed another tutorial for you guys today and I better start editing it right now – I want to get it here by tomorrow 🙂 Have an awesome day x

Nora

8 kommenttia artikkelissa “Today’s quick outfit snapshots

  1. Toi uus hiustyyli sopii sulle tosi hyvin ja aloin miettimään, josko leikatuttais itellekin sellasen, kun toi sopii sullekin niin hyvin! Kaiken lisäks vielä ihana asu noissa kuvissa ja ite tykkään tosi paljon tälläsistä asupostauksista, sillä niistä saa tosi hyvin inspistä myös omaan pukeutumiseen. Videot on kans ihan mun suosikkeja enkä malta odottaa, että seuraava taas ilmestyy! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s