Fresh

Hei ihanat, tässä nyt olisi taas hieman tutoriaalia. Ja täytyy kyllä tähän nopeasti sanoa, että mikään aikaisemmista videoistani ei ole tällainen; huomaatte kyllä lopussa haha! Muistakaa HD x

// Hi lovelies, here is a new tutorial for you. And I must say, that none of my previous videos are like this; you will see it in the end haha! Remember to put HD on x

Nora

20 kommenttia artikkelissa “Fresh

 1. Moikka! Mullakin olis videotoive! Olisin kiinnostunu siitä että miten sä puhdistat sun naaman? Itellä on jotenki vähä hakusessa kaikki hyvät naamanpesu aineet ja rasvat 😀 ja kun sä käytät noin paljon meikkiä ni miten saat silti sun ihon pysyyn noin hyvänä!

  Tykkää

 2. Haluut niitä kommentteja ja sit et edes vastaa niihin… Luuletko et ihmiset jatkos jaksaa laittaa niitä sitten.

  Tykkää

 3. Hei mistä oot noi sigman siveltimet ostanu? Ooks tilannu sielt nettisivuilt? Vai jostai muualta? Maksoiko tulli jnejne! 🙂

  Tykkää

 4. Aivan ihana! Olet kehittynyt todella paljon videoissa, ja pidän siitä miten teet videot, tai kaikki nuo tekstit ja musiikit ja kohdat jotka on nopeutettu yms! Olet lempibloggaajani!
  Hyvää juhannusta 🙂

  Tykkää

 5. Tosi kiva video ja meikki, oot todella kehittyny videoiden teossa :)! pari juttua kuitenkin mitkä on ehkä vähän hassuja niin välillä kuulostaa että ois suora käännös jenkkimeikkigurujen videoista esim toi me ( me laitetaan, me lisättiin yms.) särähtään hiukan korvaan. Ja tiedän et varsinkin jos katot pääasias englanniks videoita (kuten itse ainakin) niin voi olla hankala sit ite puhuu suomeks tuotteit, kasvonaluei jne mut se selkeyttäis tosipaljo jos panostaisit viel niitte suomenkielisee oikeesee lausumisee vaiks se vaatiiki vähän enemmän. Anyway jatka videoide tekemist ja hyvää juhannusta :)!

  Tykkää

 6. Tosi kiva video! Sust oikeen huokuu positiivisuutta ja semmosta hyvänlaista hölmöyttä 😀 Noi uudet hiukset on tosi kivat, näytät nuorekkaalta tai miten sen selittäisin. Enkä tarkota et näytät joltain pikku teinitytöltä vaan kivaa vaihteluu ja tosi freshin näkönen 🙂

  Tykkää

 7. Tosi hyvä video jälleen kerran! Toi meikki näyttää tosi freesiltä ja aionkin loihtia sellasen itelleni juhannukseksi! Olis kiva saada jotain huonepostausta tai -videota, sillä sun huone pienien vilauksien perusteella on näyttäny tosi hienolta!😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s