Midsummer ’15

IMG_9692

IMG_9694

IMG_9695

IMG_9693

IMG_9696

IMG_9699

IMG_9697

IMG_9698

IMG_9700

Hyvää Juhannusta kaikille! Vietimme aaton meillä meidän läheisen kaveripariskunnan kanssa syöden hyvää ruokaa ja eri pelejä pelaten. Valvoimme tietenkin aamutunneille asti ja on näissä Suomen kesäöissä vain jotain taianomaista. En itse ole kovin usein kova juhlimaan, joten tällainen rennompi Juhannus meininki sopi tällä kertaa paremmin kuin hyvin. S lähti tosin aamuyöstä ajamaan kohti Helsinkiä ja sieltä hänen matka jatkui sitten Osloon. Hän lähti viikon kestävälle jääkiekkoleirille. Tuntuu nyt jo oudolta olla ilman häntä – kumminkin olemme kaikki päivät ja yöt yhdessä.

Toivottavasti teidän Juhannus sujui mukavasti ja turvallisesti x

// Happy Midsumer to everyone! We spent the eve at our home with our close friends, yes they are a couple also, while eating good food and playing different games. And of course we stayed up the whole night and there truly is something magical in Finnish summer nights. I’m not that big of a ”party hard” type of person so a Midsummer like this suited me better than well. Although S had to wake up middle of the night because he had to drive to Helsinki where he then continued his journey to Oslo, Norway. He’s going to stay there for a week because he has this ice hockey training camp or something. . .  It feels so weird to be without him already – we’re always together, days and nights.

I hope your Midsummer was lovely x

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Midsummer ’15

  1. Voi kiitos 🙂 okei teen sellaisen! Nenän varjostamiseen sopii kaikkein parhaiten omasta mielestäni sellainen tosi tuuhea blending (häivyttämis) suti 🙂

    Tykkää

  2. Ompas ihanan tunnelmallisia kuvia :)! Ja noi sun uudet hiukset on ihan täydelliset, sopii sulle tosi hyvin 🙂 Joskus taisit kysyy(ellen väärin muista) et kiinnostaisko video kasvojen varjostamisesta ja korostamisesta, nii sellanen ois tosi kiva 🙂 Ja millasta sivellintä muuten suosittelisit nenän varjostukseen? 🙂 Oon koittanu ettiä kaikista nettikaupoista mut ei oo oikee tullu vastaa sellasta hyvää!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s