Dem shoes though

IMG_9809

IMG_9811

IMG_9812

IMG_9810

IMG_9813

Top: Monki / Jeans & bag: Zara / Shoes: Asos

Hei ihanat. Toivottavasti teille kuuluu hyvää tai ainakin parempaa kuin minulle. Olen ollut nämä viimeiset pari viikkoa ihan hirveän väsynyt ja en tiedä yhtään mistä tämä johtuu. Tosin pari ystäväänikin ovat sanoneet, että heitäkin on väsyttänyt ihan sama vaikka nukkuisi niin kauan kuin unta riittää. Ja tämä pienoinen masennus/suru tila mikä minulla on meneillään, koska parasystävä ei ole koko ajan vierellä, on aika raskasta. Onneksi on silti riittänyt tekemistä näinä päivinä etten sentään yksinäisyydessäni ryve! Huomenna pääsee onneksi tyttöjen kanssa hieman viihteelle, ehkäpä se piristää 🙂 Olisi kiva kuulla mitä teille kuuluu x 

// Hi lovelies. I hope you’re doing well or at least better than me. I’ve been so tired for these past two weeks and I have no idea why. Although few of my friends have also been saying that they are also really tired no matter how much they’ve slept. And this teeny tiny sad/depression state that I’m having, due to not having my best friend next to me all the time, is quite hard to deal with. Luckily I’ve been busy during the days so I’m not at home all alone being miserable! And tomorrow I’m going out with the girls, perhaps that will cheer me up 🙂 I’d love to hear how you guys are x

Nora

10 kommenttia artikkelissa “Dem shoes though

 1. Sulla oli ihana ranskalais kuva ig:ssä? 😀 voisitko kertoo et missä ravintolassa se on otettu?
  🙂

  Tykkää

 2. hei pliis, mulla on aina ikuinen ongelma vaatteiden,meikkien,asustteiden jne… säilytyksen kanssa, joten miettisin että voisi olla kiva jos sä voisit esitellä postauksen/videon muodossa, miten sulla on nä organisoitu. Olisi vähän erillaista, mutta varmasti myös moni muukin pähkäilee näiden ongelmien kanssa, en voi olla ainoa! ;D

  Tykkää

 3. Upeita kuvia 🙂 olet kaunis, toivottavasti piristyt. Olisi kiva jos tekisit videoita muustakin kuin meikeistä, esim vaatteista tai jotain höpöttelyä 🙂

  Tykkää

 4. Aika päheet kengät mutta pistää kyllä miettimään, että voiko noi olla mukavat jalassa tai hyvä kävellä? 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s