6 kommenttia artikkelissa “All white

 1. musta kyllä tuntuu, että kaikkien tyylit kehittyy tai jotenkin vähän muuttuu aina. . .en tiedä yhtään miksi musta tuntuu näin mut x) ja joo kyllä mulla on kumminkin sellainen ”selvä visio” mitä haluan käyttää yms 🙂 ja kiitos paljon! No siis tuo ainoa missä on tekstiä niin se on arabiaa ja se tarkoittaa perhettä ja kaikkia ihmisiä jotka ovat mulle tärkeitä 🙂

  Tykkää

 2. Mulle tuli jotenki mieleen äsken sun kuvia katellessa, että oot onnekas ku oot jo löytäny sun tyylis 😀 Tai mistä mää tiiän ootko, mutta siltä se vaikuttaa. Ja tokihan tyyliki on semmonen että se muuttuu ajan myötä ja se kehittyy, mutta kuitenki 😀 Itellä tuntuu, että sitä vielä etsii vähän vaikka joitaki ns kriteerejä ym tietää jo omalle tyylille 😀
  Ja noi sun tatuoinnit on ihania! 🙂 Mitä kieltä niissä on ja mitä niissä lukee, jos saa udella?

  Tykkää

 3. laitoit instaan kuvan sun normi asusta, missä perus mustat farkut, valkoinen t paita, neule ja kengät. voitko tehdä siitä asusta postauksen ja kertoa mistä mikäkin on ostettu ja koska? (onko mitään mahdollista saada enää kaupoista)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s